Lokalt ägda småföretag: Classy Clawz och Pawz

Denna artikel har tidigare publicerats på min Examinator sidan.
Som alla djur älskare kommer att säga, är deras husdjur mer än bara ett husdjur. De är en medlem av familjen. Våra husdjur ger oss villkorslös kärlek som vi definitivt svara. Ett sätt att svara är genom att ta väl hand om våra husdjur, antingen genom att ge dem den bästa mat eller köpa dem behandlar eller ge dem bra sjukvård. Augusti 2007 års utgåva av Scatchings & Sniffings uppgav till exempel att vi djurägare spenderar $ 41000000000 per år på våra husdjur och att en artikel i 6 augusti upplagan av BusinessWeek observerats (The Pet ekonomi) att mängden pengar som spenderas på vår Husdjur var mer än den totala bruttonationalprodukten i alla utom 64 länder i världen. Även med tanke på den rådande vår ekonomi, verkar trenden mot att ta hand om våra husdjur inte ha minskat. I själva verket har blivit våra husdjur förmodligen mer viktigt för oss som ekonomin försämras. De hjälper till att hålla oss frisk, till exempel, och låt oss veta att oavsett vad, de är där för oss. Dessutom äger ett husdjur har även hälsofördelar. Till exempel kan petting en katt faktiskt sänka ditt blodtryck. (Naturligtvis kan det skjuta upp igen när katten bestämmer sig för att vara en katt och ignorera dig.) Walking din hund varje dag kan hjälpa dig att få välbehövlig motion. Det finns även organisationer som tar husdjur att besöka vårdhem, där äldre kan dra stor nytta dessa besök av våra fyrbenta vänner. Allt detta innebär att vi människor kan vara mycket kräsen när det gäller att ta hand om våra husdjur. Ett företag förstår detta behov av oss och ger våra husdjur med den typ av vård som kommer att bidra till att främja vår hunds hälsa och lycka och ge oss frid i sinnet. Detta bolag är stilrena Clawz och Pawz, Inc.
En stor lokalt ägda och drivs företag i Kingsport i nordöstra Tennessee är stilrena Clawz och Pawz, som ägs av Nancy Ward. Det har ge bästa möjliga vård för området husdjur sedan 1980. Nancy är också den främsta groomer på Classy Clawz och Pawz och är en certifierad sällskapsdjur hygenist (CAH), plus att hon är certifierad i HLR. Nancy är en respekterad medlem av PET-branschen och har varit en flitig talare vid National Grooming Konferenser och tävlingar. Hela teamet på Classy Clawz och Pawz är utbildad i vetenskapen om djurens beteende och har husdjur Tech certifiering, husdjur HLR certifiering och certifiering i djurets tandhygienist fältet.
Classy Clawz och Pawz antar en helhetssyn på Husdjursvård och omsorg. Alla produkter som används är 100% naturliga och bekämpningsmedel, inklusive ekologiska schampon, mjukgörande päls och hud / päls produkter. De tillstånd: Vi vill inte bara klippa håret och trimma naglarna. Vi brudgummen varje kamrat med ett öga mot “hela djuret” och på individuell basis. Detta är anledningen till att de levererar hemlagad, ekologisk mat och godsaker, ekologiska sällskapsdjur hygienprodukter utan bekämpningsmedel, steroider och hormoner, och betona sällskapsdjur speltid och socialisering. Dessutom är varje husdjur ges en multi-punkt hälsokontroll vid tränas. De ges också en personlighet profil och temperament test. Under vistelsen, husdjur hålls i en lugn och kärleksfull atmosfär i rum som kommer att påminna dem om hemma. Classy Clawz och Pawz erbjuder dag ombordstigning, övernattning, en utökad uppsättning av holistiska grooming tjänster och standard grooming.
Classy Clawz och Pawz nyligen flyttat till en ny plats på 115 Old Moreland Drive i Kingsport, Tennessee. (De finns i hörnet av Moreland Drive och gamla Moreland Drive nära South High School.) De är öppna måndag till fredag ​​från 7:00 till 6:00 och på lördag från 7:00 till 3:00 och är stängda på söndagar. De kan nås på 423-239-2529. Glöm inte att besöka deras hemsida: Classy Clawz och Pawz.

Land Dream Home
Lite om den kinesiska Crested
Colonial Anemoner: Hur du får ut mesta Färg från dem för ditt akvarium
Hur bli av loppor med en inomhus / utomhus katt
Chinchillor Gör Mjuka Fuzzy husdjur
Lätt knep för att lära din valp
En ny besökare
Greenies Pill Fickor Feline
Hitta frisk hund mat för ditt husdjur
Hur man gör Cat Grooming Lättare
Varför föra din hund att arbete kan skapa ett störande miljö

Leave a Reply