Lokala Pet Adoption Shelters i Norfolk, VA

Du har beslutat att den bästa lösningen för dig att skaffa ett husdjur är att gå till en lokal sällskapsdjur skyddsrum. Tja om du bor i Norfolk, Virginia än de följande tre platser är där att gå. Hjälpa till att stoppa överbefolkning och få ditt nya hem familjemedlem idag!
Norfolk SPCA ligger på 916 Ballentine Blvd. och är den äldsta privatfinansierade skydd som Norfolk har att erbjuda. De har varit i branschen sedan 1892 och sedan 1998 har de haft en in-skydd klinik. PETA kommer i två gånger i veckan för att spay och kastrera alla nya djur till skydd. Skyddsrummet erbjuder även spaying / kastrering till allmänheten som bara är redo att få sina djur fast. Det kan göras via tidsbeställning måndag till fredag. Kostnaden varierar från $ 65 till $ 130, beroende på storleken på ditt husdjur. Men om det bara för en allmän vaccination än du kan bara gå in MF 11:00 till 4:30 Norfolk SPCA är också ett skydd som har inte och kommer inte avliva några husdjur. De har dock en politik där de inte kommer att ta i några herrelösa eller skadade djur. Deras kennlar öppnas tisdag till söndag från 11:00 till 05:00 Om du är en av de människor som behöver avstå sina husdjur än du kan göra det för $ 25 eller $ 40 beroende på om ditt husdjur är uppdaterad eller inte. Men du måste boka tid för att ge upp ditt djur. Även detta skydd är att alltid ha speciella evenemang såsom hund promenader, sällskapsdjur händelser porträtt från legendariska fotografen Bill Murray, och mycket mycket mer.
Animal Rescue i Tidewater är en Norfolk, VA organisation som hjälper föräldralösa husdjur tycker lojala ägare. De har gjort affärer sedan 1999. Sina husdjur visas upp på lokal Petsmart: si området. På Greenbrier plats du kan besöka sina hundar från 2 till 4 pm på den 2: a och 4: e söndagen i varje månad. Katterna de har men kan ses dagligen på Virginia Beach / S. Plaza trail Petsmart. I genomsnitt de rädda och anta ut i genomsnitt 23 djur per månad. Detta är absolut en organisation där medlemmarna tar på herrelösa djur och sjuksköterska dem tillbaka till hälsa så att de kan antas. Om deras är ett husdjur du är intresserad av, koppla de dig med fosterhemmet plats och antagandet börjar. Den nuvarande kostnaden just nu 100 $ för hundar och $ 75 för katter och som omfattar djur som ändras, aktuell på skott och hjärta mask förebyggande. VARJE öre från dessa djur går direkt mot vård / rehab annan räddade djur.
Norfolk Animal Care Center är ett härbärge ligger på 5585 Sabre Road som ligger nära Janaf shoppingdistrikt. Det kan vara lätt att nå från militära Highway. De är öppna 7 dagar i veckan från 8:00 till 4:30 men antagande timmar är från 11-4:30 kl måndag till lördag och 12-4:30 kl söndag. Onsdagar är bara för antagande visning. Inga husdjur kan antas på denna dag. Denna anläggning är ansvarig för att plocka upp lös herrelösa, oönskade, sjuka, skadade och övergivna djur i staden. Så detta är platsen att leta om ditt djur har försvunnit. Djur för vilka taggar hålls under 10 dagar innan de kan antas medan de innehas för 5 dagar innan om de har inga taggar. Just nu deras priser är $ 75 för katter och hundar och det inkluderar dem är kastrerade / kastrerad, hjärta mask tester, leukemi test, primära vaccinationer, avmaskning, applicering av loppor förebyggande och ett mikrochip implantat och registrering. Nu för kaniner, ormar, hamstrar, illrar och marsvin kostnaden är $ 15. Priset på fåglar varierar beroende på typen av fågel. Allt du behöver veta och även anta programmet kan skrivas ut deras hemsida på

Go Green Gnagare: Natural Pet Food för marsvin, hamstrar, kaniner, gerbiler, möss och råttor
Åsnor som husdjur
Tips för att välja rätt hund
Hur Medicinskt behandla din hund utan att ta ut en andra inteckning
Hur man korrekt Rengör en Guinea Pig Cage
I försvar av Chained hund och ägare
Airedale Terrier Dog Breed
Hur att berätta för din katt är stressad
Vad orsakar tugga hos hundar?
Animal Empathy Kurser: Obligatorisk i skolorna?
Hur man gör en Swing häst Däck

Leave a Reply