Lokala Dog Training Schools i Tucson, AZ

Det verkar som alla i staden Tucson har en hund eller två. Många hundägare i staden införliva sina husdjur som en del av deras dagliga motion rutiner. Som väntat, vissa hundar bättre uppträtt än andra. De med missköter pooches kanske vill hitta de bästa skolorna hundträning i Tucson. Många av dem vill använda skolor hundträning än de som erbjuds av större djuraffärer för att de vill personlig uppmärksamhet för sina fyrbenta vänner. Det finns några standout platser som gör hundträning i Tucson där invånarna kan välja.
Dawg House Dog Daycare service
750 N. sten Ave.
Tucson, AZ 85705
(520) 903-2949
Dawg House fungerar som en skola för husdjur. Ägare släppa sina hundar ut på morgonen och plocka upp dem på eftermiddagen. Genom att få en daglig rutin, hundar lära sig att umgås med andra husdjur. Detta är användbart i verkliga situationer som kan uppstå på dagliga promenader i en av de många parkerna i staden. De tar även tupplurar på den mjuka, stötdämpande golv. Utöver den dagvård har de utbildningsprogram som djurägare kan dra nytta av om de vill personlig uppmärksamhet för sina husdjur. Eftersom de har strömmande video, kan man se vad som händer på anläggningen under dagen. Djurägare kan få en enda dag pass för $ 25 eller få en månad pass för $ 400. För lite extra, Dawg House kommer även bada och brudgummen husdjur. Personalen är certifierad av Röda Korset i sällskapsdjur första hjälpen och hjärt-lungräddning och utbildad i beteende modifiering. För mer information om denna hundträning skolan i Tucson, ringa deras nummer som anges ovan.
Hundar 101
(520) 323-0246
Hund tränare och ägare av hundar 101 Al Rossomando har mer än 10 års erfarenhet som en hund tränare. Han tränar hundar i grundläggande beteende till avancerad hundträning. Rossomando är certifierad av djurs beteende universitetet fick Canine Good Citizen Trainer och utvärderare certifiering från American Kennel Club, och tjänade ett intyg om genomförd från Humane Society och Röda Korset Första hjälpen Program. De som är intresserade i hans hundträning skola måste ringa numret ovan och han kommer att ge djurägare en Temperament Utvärdering och samråd. När han bedriver sin utvärdering kommer Rossomando ge sin uppskattning.
Åh, Uppför hundträning och beteende rådgivning
(520) 403-8798
info @ trainthatk9
Cindy L. Morgan har PDT tränat husdjur för hennes familj och vänner sedan hon var barn. I gymnasiet fick hon formellt instruktioner om hundträning. En examen från Arizona hund Academy utbildar hon husdjur med mild beteendemässiga frågor till stora disciplinära problem för valpar samt vuxna hundar. Hon tränar på hundar vid hennes anläggning eller vid sällskapsdjur ägarnas hem. Vad gör henne programmera en av de bästa skolorna hundträning i Tucson är att hon har varit ett liv elev när det gäller utbildning om husdjur. Hon ger också tillbaka till samhället genom att hennes terapihund Misty till Arizona Cancer Center. Hennes skattesatser beroende på vilken nivå av service kunderna vill ha, så intresserade människor måste kontakta henne via telefon eller e-post. Människor som är nöjda med sina program och hänvisa vänner får $ 5 eller $ 10 gåvor kort till Target, Starbucks eller Best Buy.
Djurägare vill anförtro vården av människans bästa vän till människor som vet hur man hanterar de unika behoven hos enskilda djur. Folket som nämns ovan fungerar de bästa skolorna hundträning i Tucson, eftersom de är certifierade att ta hand om husdjur och förstår att inte alla hundar behöver samma typ av utbildning eller har samma typ av beteende frågor.

Hur man gör Hemgjort Hamster leksaker
Åtgärder för att hålla katter Off din trädgård
En översikt av den sällsynta Kaspiska Häst Ras
Obamas hund – Portugisiska vattenhund
Levandefödare och deras unga
Fördelar med Professionell Dog Training – 10 skäl till varför din hund behöver det
Bästa sätt att stoppa en katt Ull sugande
Hur man gör en iPhone säkrare för en tonåring
Dog Training i Des Moines
Pennachio Jewelers en stor dröm blir sann i Glastonbury, CT
Hur du väljer en kattsand

Leave a Reply