Lokala Dog Training Schools i Antelope Valley, Ca

Jag har hittat 3 skolor hundträning som jag gillar bäst i Antelope Valley-området i Kalifornien. Den första är High Desert Lydnad klubben de olika instruktörer för flera typer av problem hund beteende i hundträning. Det instruktörer specialiserade på hundvalp träningsskola, 101 trick, konkurrens och nybörjare hundträning. De har en mycket trevlig hemsida och erbjuder rabatter till militär personal, pensionärer, hundar service och om du har räddat djuret från Lancaster skydd i Antelope Valley kommer de att ge dig en rabatt också. Där lektioner hålls på Lancaster stadsparken 10 Th St West och ave k -8 i Antelope Valley California. De rekommenderar att dina hundar har alla nödvändiga vacciner innan klasser. Rimliga priser registrering börjar klockan 9:00 de har ett journummer.
661-266-7097
Jag gillar verkligen den här också Alpha Utbildning hund och logi de erbjuder privata i hemmet hundträning och på plats hundträning här i Antelope Valley ligger i Acton Kalifornien. De hjälper till med skällande, grävning, grusa ut genom dörren, hoppning och korrekt koppel hundträning. De tror på att göra roliga hundträning för hunden och tränare. De kommer att hjälpa dig att bestämma vilken typ av hund utbildning är bäst för dig och ditt husdjur. Den söta sak om denna hundträning skolan är att de har en doggy limo tjänst, men de tar ut 0,95 cent per kilometer i båda riktningarna om du använder denna tjänst. Lite på dyra sida men har en mycket trevlig plats för hundträning. Totalt denna anläggning är mycket rent och verkligen hjälpsamma trevliga människor.
661-266-9800
Blazing Trails K-9 Academy erbjuder en i hemmet privata hund skolan utbildning med över 20 års erfarenhet. Och tror att i hemmet utbildning är den bästa platsen för din hund utbildningar att hållas. De erbjuder allt från valp hundträning till lydnad De kommer att bidra anpassa programmet som är rätt för dig och din hund efter ditt schema. En annan stor punkt om detta hundträning skolan är att de kommer att ge dig en gratis 15 konsultation min telefon gratis, nu är ett stort plus för denna utbildning skola i Antelope Valley California, och den flammande spår K9 akademi erbjuder också presentkort vad en stor idé prissättning beror på vad din hund behöver och vad du vill.
661-478-3326

Din Aging katt
De 6 barnvänliga hundar
Urban Hen
Central Florida Animal Skafferi
Katt Grooming: Bad och borsta
Skötsel av din äldre hund
Konsten och steg för att skriva en meningsfull brev till mamma på Mors dag
Pet Eutanasi: Hur veta när det är dags att säga adjö
10 av de mest exotiska hundraser
De Nesting Platser för fåglar
Top 5 Utbildning Artiklar varje hund ägare behöver

Leave a Reply