Lokala Dog Training Schools i Antelope Valley, Ca

Jag har hittat 3 skolor hundträning som jag gillar bäst i Antelope Valley-området i Kalifornien. Den första är High Desert Lydnad klubben de olika instruktörer för flera typer av problem hund beteende i hundträning. Det instruktörer specialiserade på hundvalp träningsskola, 101 trick, konkurrens och nybörjare hundträning. De har en mycket trevlig hemsida och erbjuder rabatter till militär personal, pensionärer, hundar service och om du har räddat djuret från Lancaster skydd i Antelope Valley kommer de att ge dig en rabatt också. Där lektioner hålls på Lancaster stadsparken 10 Th St West och ave k -8 i Antelope Valley California. De rekommenderar att dina hundar har alla nödvändiga vacciner innan klasser. Rimliga priser registrering börjar klockan 9:00 de har ett journummer.
661-266-7097
Jag gillar verkligen den här också Alpha Utbildning hund och logi de erbjuder privata i hemmet hundträning och på plats hundträning här i Antelope Valley ligger i Acton Kalifornien. De hjälper till med skällande, grävning, grusa ut genom dörren, hoppning och korrekt koppel hundträning. De tror på att göra roliga hundträning för hunden och tränare. De kommer att hjälpa dig att bestämma vilken typ av hund utbildning är bäst för dig och ditt husdjur. Den söta sak om denna hundträning skolan är att de har en doggy limo tjänst, men de tar ut 0,95 cent per kilometer i båda riktningarna om du använder denna tjänst. Lite på dyra sida men har en mycket trevlig plats för hundträning. Totalt denna anläggning är mycket rent och verkligen hjälpsamma trevliga människor.
661-266-9800
Blazing Trails K-9 Academy erbjuder en i hemmet privata hund skolan utbildning med över 20 års erfarenhet. Och tror att i hemmet utbildning är den bästa platsen för din hund utbildningar att hållas. De erbjuder allt från valp hundträning till lydnad De kommer att bidra anpassa programmet som är rätt för dig och din hund efter ditt schema. En annan stor punkt om detta hundträning skolan är att de kommer att ge dig en gratis 15 konsultation min telefon gratis, nu är ett stort plus för denna utbildning skola i Antelope Valley California, och den flammande spår K9 akademi erbjuder också presentkort vad en stor idé prissättning beror på vad din hund behöver och vad du vill.
661-478-3326

Frostskyddsvätska Förgiftning: Deadly för ditt husdjur
Atlanta Thrashers Hockey förtjänar en chans
Tre raser av allergivänliga hundar
Grundläggande kungspyton Avel Tips
Minska din hunds vikt
Doggy DNA-tester – Hur exakt är dessa?
Levande Bärare
Amherst Virginia: Pet Cemetery
Anledningar till att äga en katt
En Fangtastic Hundarnas Halloween dräkt: Star Husdjur Doggie Dracula dräkt
Är vegetarisk kattmat bra för din katt?

Leave a Reply