Livsmedel som du måste undvika att ge till din hund

Det finns massor av livsmedel som är potentiellt skadliga för hundar så du måste undvika att ge det till dem. Eftersom många ägare anser att deras hundar som en del av sin familj, de gillar att skämma bort honom och ge honom olika sorters mat. Du måste dock alltid hålla i minnet att de livsmedel som är bra för människor inte alltid kan vara bra för hundar.
Här är en lista på 7 livsmedel som du måste undvika att ge till din hund: 1) Lök – Lök inte går bra med hundens matsmältningssystem. Så du måste undvika att ge det till dem särskilt i stora mängder.
2) bearbetade livsmedel och godis – Detta är favoriter hos människor, men de är inte alls bra för hundar. I själva verket, kan hundar inte smälta de flesta av de bearbetade livsmedel och sötsaker. Så du måste koncentrera sig på att ge en hälsosam och näringsrik kost till din hund.
3) Choklad – Detta är en annan favorit mat objekt av människor men kan vara giftiga för din hund. Vit choklad är den minst skadliga, medan bakning choklad är mest giftigt för hundar. Men oavsett vilken typ av choklad du har, måste du undvika att ge dem till din hund.
4) Kryddig mat – Detta är verkligen kan spela förödelse med din hunds mage, så du måste undvika att ge det till honom. Inte ens människor kan väl smälta kryddig mat, så du får inte räkna din hund att kunna smälta det eftersom hans mage inte är tänkt att smälta kryddig mat. Kom ihåg behöver hundar inte någon smaksättning eller kryddor i maten, så det är bättre att undvika att det för dem helt och hållet.
5) Bones – Detta kan komma som en överraskning, men du får aldrig ge ett ben till din hund. En hund kan tugga på ett ben i flera dagar, och även begrava den under jord endast för att gräva upp senare och gnaga på det igen. Kom ihåg att hundar kvävas på ben. Dessutom, några av benen kan splittras och fastna i hundens mage eller punktera tarmarna. Så du måste vara försiktig och inte ge ett ben till din hund.
6) Mjölk och mjölkprodukter – Det skulle återigen komma som en överraskning, men du får inte ge mjölk eller mjölkbaserade produkter till din hund. Kom ihåg att vi ett enzym som kallas laktos att smälta mjölk och hundar har inte tillräckligt med laktos i magen. Så undvika att mjölk eller glass till din hund.
7) inaktuella livsmedel – Många djurägare har en vana att ge gammal mat till sina hundar i stället för att kasta bort det. På något sätt tror man att hunden skulle kunna äta och smälta det men kom ihåg vad som är dåligt för människor är också dåligt för hundar.

Hur Medicinskt behandla din hund utan att ta ut en andra inteckning
Tips för att hjälpa dig välja en hund från ett härbärge
Till min underbara JaJa
Den sanna historien om en kvinna och en hund Dela en livstid Bond
Varför vissa fåglar har ljusa färgade fjädrar
Rummy Näsa Tetra Faktablad
)
Duvor som husdjur
Hundarnas Fetma: Hålla din hund Fettfri och Happy
En guide till en Pet Cemetery i Houston, kallas Texas A Little Bit of Heaven
Ögoninflammation hos hundar

Leave a Reply