Lionhead kanin: Relativt New House-hold Pet

Den Lionhead Rabbit som är en relativt ny hushållens husdjur är extremt bedårande med sina funktioner med en vänlig, mild natur. De har endast nyligen infört en ny typ av hus-pet, mer information om dem finns på CentralPets.
Lionhead Kaniner sägs härstamma från Belgien och är en blandras från den belgiska Dwarf, Miniatyr schweiziska Fox och eventuellt Jersey Woolie. Denna ras av kanin är uppfödd huvudsakligen i Frankrike och Storbritannien. Att vara en ny ras, deras normer och krav är fortfarande ganska flexibla för att rymma uppfödare.
Lionhead kaniner har Cobby, korta kroppar och vikt på cirka tre pounds i genomsnitt. De har medellånga rockar, och finns i färgerna vitt, fawn och harlekin, men eftersom avel och normer för denna ras är ganska lös, det finns fortfarande en hel del förändringar som kan göras. Båda könen har en otrolig manen som förmodligen var deras namn kommer från. De Lionhead kaniner har långt hår som sträcker sig över deras kinder, och de har upprättstående öron. De har också ljusa färgade ögon antingen röda eller blå.
De Lionhead kaniner har varit kända för att göra bra hus-husdjur på grund av deras fogliga och milda natur. De älskar uppmärksamhet och gosa upp till sina ägare, och är attraktiva. De kommer att njuta av uppmärksamhet till dem och är bäst för barnen. Ovanpå dessa kvaliteter, är Lionhead kanin lättskött. Dessutom tycker de Lionhead kaniner som tränas, vilket är bra för deras päls. De kräver inte mycket pälsvård som håret inte verkar matta, och resten av kroppen har ganska kort hår ändå.
En av de mest intressanta egenskaperna hos dessa kaniner är det faktum att de är underbara på parning och underbara mammor.
De Lionhead mödrar har ganska utstuderat parning ritual. För en, de gör kommer det tydligt när de är redo att para eftersom de kommer gnugga huvudet på nästan vad som helst förutom att spraya dem, även när de införs till män, kommer de att bära hö i munnen som ett tecken på att de är redo att bygga bon. Innan du skickar in till parning, kommer båda könen flirta och retas på en annan, det är verkligen ganska syn att se!
Ett av de problem som de stöter är att vissa av honorna kommer åter växa sina manar efter att de ras, och en del kommer att börja rugga. Också ibland kommer kit växer inte fullt manar. Ändå medan de är en ny ras, har de fortfarande förts in i utställningar och tävlingar och det finns strikta kriterier den ideala kanin.

Portugisiska Water Dog Personlighet: Varför Bo bör med Pres. Obama Ofta
Introduktion av andra katt till familjen
Los Angeles Pet Memorial Park
Massera Hundar
Skötsel av en förlamad hund
Vad är Adoptera en katt månad?
Nadya Suleman vill expandera familj igen
SPCA av CT Pet Antagande: en stor händelse, men inte gjort bra
Varför är min hund så törstig?
Hur du vet om du är redo för en katt
Hur huset träna en hund

Leave a Reply