Leveranser att köpa när de antar en katt

Juni är adoptera en katt månad, och det finns inget som den glädje man tar i att veta att de har räddat en katt eller kattunge och gett dem ett kärleksfullt hem. Nedanför är en lista på varor som du behöver för att din katt håller glada och friska!
Först av allt, är din nya katt kommer att behöva ett bra märke Premium mat. Välja en premie mat varumärke kommer att se till att din katt är friskare och du kommer att sluta spara pengar i det långa loppet. Våt eller fuktig mat är bättre för din katt eftersom det är närmare deras naturliga kost. Ett bra varumärke för att prova är Iams!
Du kommer också att behöva investera pengar i en rostfri mat och vatten skål för din katt. Använda plastskålar kan orsaka akne på katter ansiktet och plastskålar kan hysa bakterier mycket lättare än rostfritt stål.
Medicinering är också något du behöver investera i för att hålla din katt frisk och försäkra att de har en lång livslängd. Flea läkemedel såsom Advantage, Frontline, eller receptbelagda revolutionen är på toppen av listan. Du kommer också vill få ett recept hjärtmask läkemedel såsom Interceptor eller Revolution RX.
De flesta katter älskar att krypa upp och sova dagen borta, så se och få en stor katt säng! Du kan hitta många olika sorter på: En krage är också ett måste för din katt, oavsett om de är en extern katt eller inuti katt. Du vill vara säker på att de har en krage med en identifiering tagg på det ska din katt gå vilse. Denna webbplats har några riktigt söta och roliga halsband för katter: kattlådor är också ett måste, och bör vara en av de första saker du får för din katt. Och försöker välja en kull som finkorniga, oparfymerad och klumpar för enkel avfallshantering.
För resor till veterinärer kontoret eller andra utflykter du behöver för att få en bur, kan du hitta många bra på Animal eller Petsmart.
Grooming leveranser är också något du behöver, särskilt om din katt har långt hår. Investera i en bra borste, och sällskapsdjur schampo.
Köp en bra klösbräda för att hålla din nya katt glad och för att hålla dina möbler från att bli klösbräda. Sisal Duplex Triple Scratch Post är ett utmärkt val, det har 3 inlägg på det och även leksaker för katter att leka med.
Och sist men inte minst, köpa några leksaker till din katt att leka med! Catnip leksaker är underbara! Kong katt leksaker är en stor leksak för att försöka finns på:. Kong katt leksaker är en stor leksak för att försöka finns på:

Ras Egenskaper-Trakehner häst
Hur du tränar din hund som en nybörjare Trainer
Nadya Suleman vill expandera familj igen
Ska du declaw din katt?
Förlora en Pet: en god vän går vidare
Undervisning Din Kaxig nymfparakiter till Diskussion
Clydesdales: De vanligaste identifierade Mindre vanliga Horse
Allt om rasen: Border collie
Dog Agility Training Tips: Weave polacker
Hur du håller din hund säker från risker Sommar Hälsa
Adoptera en katt i Waco, Texas

Leave a Reply