Lätt knep för att lära din valp

Vill lära din valp några enkla knep? Jag har lärt mina hundar hur man sitta, skaka och hitta behandling med dessa snabba och enkla steg. Du kan lära dessa trick till alla valp med lite tålamod och en hel del övning. Se till att din valp är lite hungrig, eftersom de kommer att vara lite mer ivriga att delta en de vet ett mellanmål är inblandad. Jag använder små bitar av ost eller korv för att ge som belöning när jag tränar min hund. Jag tycker att det är snabbt och enkelt för dem att äta. Hundkex är inte en bra idé eftersom de tar alldeles för lång tid för en valp att tugga dem.
Sitt
Undervisning valpen att sitta är ett bra sätt att börja lära sig några knep. Denna färdighet är mycket lätt att lära sig eftersom valpen redan vet hur man sitta. Vad du vill är för dem att sitta på kommando.
Har behandla i handen och låt din valp luktar det så att de vet vad de ska se fram emot när de gör deras skicklighet. Med behandling i handen sakta handen ovanför valpens nos så att de lutar sig tillbaka med huvudet. Detta kommer att få dem att sitta ner när de försöker fortsätta följa din hand. Strax innan sin nedre träffar golvet säger sitta och ge dem deras behandling. Fortsätt med denna rutin och om din valp är tveksam till att sitta du kan försiktigt på baksidan till sittställningen och säga sitta och ge belöning. De flesta valpar haka på denna rutin mycket snabbt.
Skaka
Du kan lära din valp att skaka med några viktiga rörelser. Se till att din valp sitter innan du börjar denna färdighet. Med behandling i handen börja med att ta valpens tass i handen och bara skakade på tassen. Medan du gör detta säga ordet skaka och när du säger skaka ge dem deras behandling och släpper sin tass. Fortsätt denna rutin flera gånger. När du tror att din valp är redo att säga skaka och inte ta deras tass. Håll din hand så att de vet vad du vill och vänta på dem att lyfta sina tass på din hand. Kontrollera att du har låt dem se den behandling eftersom det är deras incitament att lyfta sin tass på kommando. Efter några försök valpen ska kunna göra denna färdighet.
Gissa vilken hand
Jag älskar denna lilla trick och så kommer din publik. Du placerar helt enkelt en behandling i ena handen och stänga båda händerna i en knytnäve. Du frågar nu din valp som handen håller deras behandling och tillåta dem att lukta varje hand. Valpen kommer att börja nosa handen mer aggressivt när de inser vilken hand håller behandla och kan även ta sin tass och smack på din knytnäve. Valpen kommer alltid att gissa rätt handen om du följer en enkel regel. Regeln är att se till att när du får sin behandling du bara låta en hand röra vid den. Detta sätt endast en hand kommer lukta som ost eller en hotdog. Enkelt va? Det är en bestämd crowd pleaser.

Påsk Chi Wabbit
Behandlingsalternativ för hundar med Hip och ledbesvär
Avelshundar och svårigheter Eye
Vanliga orsaker till hudproblem hos hundar
Bugsy, My Dog
Den dalmatiska Breed
Puppy Training Tips
Guide till att köpa en hamster
De fem bästa Halloween för hundar
Behandlar för hundar: Vita Kraft Beefy Sticks omdöme
I Obamas Vita huset hund

Leave a Reply