Lätt hundbur Träningstips

Så du har precis fått en ny valp. Vad händer nu? Här är några hundbur träningstips och hundbur levererar utbildning för att hjälpa dig igenom. Din hunds första introduktion bör vara hans låda. Lådan blir din hund säkerhet, vare sig hemma eller borta. Varje hus hund ska lära sig begränsas, men inte på något sätt bör användas som en form av vanvård, övergrepp, eller bestraffning. Klar med medkänsla, kan lådan utbildning vara roligt, enkelt, och du kommer att vara på väg att få en bra lugn hus hund. Vi måste alla arbeta och lämna vårt hem då och då. Eftersom unga hundar är mycket som barn bör du aldrig lämna dem löst i ditt hem utan uppsikt tills du vet att de är helt kan lita på, och som tar lite tid och mognad. Hundar behöver fångenskap. Genom att låsa dem i rum bara uppmuntrar dåligt beteende, och skador på ditt hem.
Har haft hundar i hela mitt liv och är en erfaren uppfödare jag starkt rekommenderar lådan utbildning till alla mina nya valp ägare. Det har visat sig vara ett mycket effektivt internutbildning verktyg. Valpen låda bör vara tillräckligt stor för honom att lägga ner och stå bekvämt, men om det är för stor kan han jord ena änden av den. Hundar naturligt gillar inte att lägga i sin jord och därför om lådan är liten nog att han kommer att försöka att låta dig veta att han behöver få ut av sitt område för att göra sin grej. Vissa burar är utformade med en avdelare som du kan flytta utöka sitt område som han växer. Detta gör att du inte behöver köpa nya lådor som han växer. En stor låda kan köpas med en avdelare för att blockera en del av det. På så sätt hunden växer upp med sin låda och han kan använda samma ett hela loppet av hans liv. Det är mycket viktigt att ha rätt storlek för effektiv träning.
Hur är plastbackar verser tråd burar? Den stängdes i lådor ger trygghet. De kan omonterad för enkel förvaring, men jag föredrar de öppna tråd burar eftersom jag vill att min valp att vara en del av vår familj omgivning. Om jag behöver täcka buren jag kan helt enkelt använda en handduk eller filt. Buren medger även placering av en växande delare som valpen växer.
Placera sin låda i området du och din familj är på en stor del av tiden. Stänga honom i källaren eller badrummet är ineffektiv träning som bäst.
Var uppmärksam på valpens signaler. Han kommer att vilja kommunicera med dig. Metoden för utbildningen är här belöningssystemet. Låt valpen i sin låda och bara ta ut honom efter att han slutat gnälla. Du vill inte uppmuntra gnälla för uppmärksamhet.
Helt enkelt ta valpen utanför utan en stor ado, berättar för honom utanför eller potta, och vara konsekvent. Hundar trivs på rutin. Om han jordar ger honom massor av beröm och leka med honom i flera minuter efteråt. Inte dra upp honom och gå inomhus direkt. Skulle han inte jord stannar bara utomhus med honom i flera minuter men inte ge honom mer uppmärksamhet än du behöver. Sätt honom bort och gå om ditt företag.
Normalt valpen kommer att behöva befria sig efter att sova, ca 10 minuter efter att ha ätit och / eller dricka, och efter att ha spelat. Så spelar mellan intervallen är tabu tills han har lärt sig grunderna. Begränsa sin speltid till utanför efter att han har gjort god gärning. Detta är ett bra tillfälle att gå honom. Berätta för dina barn att inte leka med valp mellan hans potta intervall. Denna fas varar inte länge och snart nog kommer de att ha massor av speltid med valp.
Erbjud din valp leksaker och tuggar ha i hans låda. Du vill inte att han ska ha tråkigt mellan hans intervall. Ge honom massor av beröm när du återvänder han till sin låda, men inte uppmuntrar någon kinkighet när du går bort. Han borde gå utanför varje eller varannan timme medan han är ung.
Jag rekommenderar fri utfodring men tills valpen är mer mogen och har mer kroppskontroll jag skulle inte rekommendera att hålla maten i hans låda. Du lär honom rutinmässiga och goda vanor som kommer att ställa hans beteende för resten av sitt liv. Om du hus bryta din valp du verkligen vill inte att han äter hela tiden. Mata honom 3 till 4 gånger per dag och efter 10 minuter han skulle behöva gå utanför.
Crate utbildning är mycket effektiv och snabb inlärning. Kom ihåg att din hund kommer att sakna kroppskontroll tills han är ca 12 månader eller mer. Har aldrig straffa valpen för hans misstag. Rengör dem och helt enkelt ignorera honom, men aldrig städa upp röran i hans närvaro. Jag tar ofta röran och placera den utanför där jag vill att han ska gå.
Beröm din hund oerhört för gott uppförande. Din hund behöver inte ett livstidsstraff i en låda, men med tillbörlig omsorg han kommer snabbt och effektivt lära gott uppförande och i framtiden kommer han att vilja använda sin låda som sitt eget personliga utrymme. Det finns inget sådant som en untrainable hund. Det är upp till dig, hans ägare, för att se till att han får rätt utbildning som kommer att göra honom till den bästa hunden han kan vara.

Allt om rasen: ungerska Hound
Hur Hyr ett husdjur
Hur man sparar pengar genom att göra din egen hund leksaker
Oxnard Dog Park
Valp Bumpers Håll din lilla hund Säker
Ta din hund att arbeta och du kommer både vara lycklig!
PetSmart Dog utbildningar
Uppmärksamhet Pooper Scoopers: Hur grön är du?
Platy Faktablad
Halloween spöktakulärt Pet Safety
Beagle: en tumultartad resa av glädje och frustration

Leave a Reply