Lär din katt Använda toalett

Undervisning en katt eller kattunge hur man använder toaletten som en människa kan verka konstigt, men har många katter över hela världen redan behärskar detta trick, vilket gör deras ägare jobb att städa upp efter dem mycket lättare. Potträning din katt är mycket fördelaktigt för många skäl. Kattsand tenderar att hålla lukt och om din katt är toalett utbildade gäster kommer att njuta av att tillbringa tid i ditt hem eftersom de inte kommer att lukta en kattlåda. Ditt hem kommer naturligtvis att vara renare och mer sanitära.
En annan fördel är de pengar du kommer att spara på kattsand. När din katt inte längre behöver kattsand att göra sin verksamhet de besparingar lägga upp mycket snabbt. Till exempel, är även billig kattsand ca $ 5,00 per låda. Om du har en katt och du gillar ditt hem att lukta trevligt, du byter nog att rutan om varje vecka. Den månatliga kostnaden för kattsand är ungefär $ 20 eller mer beroende på vilket märke du köper. Efter ett år kommer du att sluta spendera mer än $ 240 på kattsand. Det kanske inte verkar så mycket, men det tillför upp under åren och att antalet ökar om du har mer än en katt.
Innan du börjar träna din katt hur man använder toaletten katten måste redan vara kull utbildas. Potträning fungerar bäst för katter över 6 månaders ålder.
Du behöver: lådan
Kattsand
Skål att sitta inne på toaletten
Duct Tape
Det första steget är att sätta kullen planen rakt framför toaletten och lämna den där för ett par dagar. Målet är att hjälpa din katt vänja sig vid att använda lådan från toaletten först. Efter 5 dagar kommer du att behöva höja den lilla pannan högre upp från golvet. Du kan göra detta genom att använda ett par telefonböcker eller en låda.
Du kommer att vilja höja kattlådan några inches varje dag tills kattlådan är på samma nivå som toaletten. Säkra kattlådan med några tejp för att vara säker på att lådan är robust. Nästa steg är att sätta kattlådan på toaletten och säkra den med lite tejp. Låt lådan där i en vecka så att din katt kommer att anpassa sig till att använda rutan ovanpå toaletten.
När du vet att din katt är bekväm ta lådan från toaletten helt. Placera en stor skål eller durkslag inuti toalettstolen. Fäst skålen med några tejp för att toalettskålen. Häll kattsand i skålen. Ta bort lådan kattsand från hemmet och titta på din katt noggrant för att vara säker på att han eller hon använder den lilla skålen inne på toaletten. (Om din katt har en olycka kan du behöva säkerhetskopiera några steg och börja om.) Bara titta på din katt noggrant och föra littler pan tillbaka om din katt är inte redo för det helt borta ännu.
Med tiden bör du lägga mindre och mindre skräp i skålen med tiden tills din katt är redo att använda skålen utan strö i skålen. Din katt kommer att fortsätta att använda toaletten med den tomma skålen inuti. Slutligen, ta bort skålen helt och titta på din katt noga för att vara säker på att han använder toaletten.
Få din guide katt vård och beteende Boka nu cats101
Också välkommen att besöka min blogg för gratis hälso-och wellness tips på naturalfamily.typepad

Negativa känslor är mycket viktigt!
Varför Hundar Delta i inomhus urin Scent Marking?
Den gröna skräcken Cichlid
Portugisisk Vattenhund
10 Avancerade Horse Training Tips
Den uppslupen Irländsk Setter
Människans bästa vän
Ferret: Är det rätt husdjur för dig?
Vad du bör veta om Feline Osteosarkom
Är din fågel Uttråkad?
Recension: Super Pet Sleep-N-Bedroom Set, 4 bitar

Leave a Reply