Lär din hund att skaka din hand!

Denna artikel kommer att lära din hund hur man hälsar din gäst med andra sätt än att hoppa på dem och förstör deras favorit skjorta. Först ut, kan lära en hund att skaka hand med dig läras ut till någon hund. Min hund är nio år gammal och jag lärde honom att skaka inom en vecka. Jag har lärt mig dock att dummare din hund är desto längre det tar för dem att få tricket ner. Så bli inte frustrerad om han bara stirrar på dig och viftar på svansen. En av de saker som du behöver är en behandling av något slag för att belöna din hund med när han skakar din hand. Alla typer av doggy behandlar eller bara vanliga gamla hundmat kommer att göra om din hund inte har något emot.
Saker du behöver: En påse med små godsaker för hundar
Tålamod
(Och naturligtvis) en hund!
Punkt 1 Hitta en plats där du och din hund kan sitta utan distraktioner.
Steg 2. Gör din hund sitta.
Punkt 3 Håll ut behandla i handen så att din hund kan se det tydligt.
Steg 4. Säg högt och tydligt Shake, sedan lägga handen bakom hundens tass och hiss. Se till att du väljer sin tass upp från baksidan på det sättet hans tass vilar på öppen hand.
Punkt 5 Säg skaka igen några gånger så att din hund börjar förstå ordet och ge honom behandling och släppa sin tass. Om din hund drar sin tass tillbaka innan du ger honom behandling upprepa steg 2-5 tills han blir det rätt.
Punkt 6 Upprepa steg 2-5 flera gånger så att din hund kommer att börja fånga den.
Punkt 7 När din hund har fångat på dig kommer att öka det upp ett hack. Istället för att plocka upp din hunds tass, Tryck bara på baksidan av det ett par gånger. Om han plockar upp på egen hand då han har nästan lärt sig att skaka redan! Om han inte tryck sedan är tass upp och släppa taget. Gör detta om och om igen tills han håller sin tass upp på egen hand när du släpper.
Ge honom behandling.
Steg 8. Håll ut behandla och låta honom se det. Stäng handen och hålla ut den andra och tala tydligt Shake. Om han lägger sin tass på din säger skaka några fler gånger och ge honom behandling och säga duktig pojke / flicka. När han har lärt sig att göra det, har han lärt sig att skaka!
Steg 9. Låt honom upprepa steg 8 för ett par dagar sedan om du vill kan du prova att ta bort godis.
Grattis, har du hund lärt bara ett nytt trick!
Lära din hund att skaka kan ta allt från en dag till en månad. Om din hund har problem att fånga på, försök inte att gå vidare till nästa steg. Låt honom fortsätta upprepa detta steg tills han är bekväm med det.

Symtom och behandling av maskar i katter
Stoppa hunden från att skälla
Platser att anta Katter i Salt Lake City, Utah
Spara pengar genom att Vårda din hund hemma
Katt Tick Life Cycle
Livsmedel och ämnen du aldrig ska mata din hund
Orsaker, symptom och behandling av dålig andedräkt hos hundar
Planera en häst-tema födelsedagsfest
Julen hundgodis
Black Ruby Barb Faktablad
Katt Leksaker: tre typer att din katt kommer att njuta

Leave a Reply