Lär dig att klippa din hunds Nails

Något att göra med djur måste en ägare för att förbereda sig och husdjur innan något förfarande med dem. Klippning din hunds naglar definitivt faller i den kategorin i en monumental sätt.
Behovet av att klippa hundens naglar är en viktig del av sällskapsdjur vård. Om naglarna rutinmässigt klippt hunden kan undvika förvuxna naglar som kan orsaka hälsoproblem för hela kroppen. Utspärrade tår är ett tillstånd från deformerade fötter som har tånaglar som inte har klippta. Höft-och ryggproblem, trasiga naglar och allmänt obehag kan vara problem från brist på kloklippning för hundar.
Hemlösa hundar naturligtvis trimma sina egna naglar med betong, beläggning och grus ytor, så i allmänhet inte kräver detta grooming vård.
Se till att du köper rätt Clippers för projektet du kommer att göra. De Clippers måste vara rätt storlek för ditt husdjur naglar så att du kan säkert omsluta hela nageln. Dessa kommer att vara lite dyrare än du tror, ​​så bli inte chockad till pris. Du kommer att spara pengar genom att klippa din hunds naglar, så de kommer att vara värt priset du betalar. Köp Clippers från en ansedd plats eller samråda med andra djurägare vilket märke de använder. Om du inte har ett varumärke inte köpa dem via Internet. Du måste hålla Clippers i handen för att få känslan av goda Clippers hund spik. Använd inte vanliga människor Clippers tå spik. Dessa är gjorda för människor inte hundar. De omringa inte hela nageln och kan orsaka smärta på hund fot. När du skada dig hund, kommer det att bli mycket svårt att få hans förtroende för framtida klippning av din hunds naglar.
Jag rekommenderar starkt ett märke som heter snabb hitta deluxe. Jag har en inbyggd sensor som informerar dig genom en ljus, där den snabba av hundarna spik är och bara den nakna döda huden på nageln och klo är på ditt husdjur tass. Jag sökte för att se om det var på rad så att du kan se själv och vet att jag har använt detta med framgång.
Det är tyst och smärtfritt. Mina skäl för denna enhet är att den inte uppmuntrar någon päls i clipper och det är tyst. Kontrollera ofta att se till att det är skarp. En dov instrumentet inte användas eftersom det gör ont genom att dra spiken istället fästa den.
Förbereda att klippa din hunds naglar är enkel. Ge hunden en liten behandla och tryck sedan på tassen med bara handen. Ge ett annat behandla och beröra den andra tassen med tomma handen. Jag gör detta flera gånger om dagen innan jag faktiskt sätta Clippers på spiken platsen. När jag är redo att klippa hundens naglar är han redo för en behandling och jag är redo för vissa allvarliga hund kloklippning. Ge många godsaker efter hela jobbet för klippning din hunds naglar är klar.
Skaffa dig avslappnad att klippa din hunds naglar. De känner ångest, så du vill vara lugn och vet att du gör ett bra behandling och kommer inte att skada ditt husdjur. Prata i en mjuk röst eller sjunga försiktigt som du gör naglarna, så din hund lyssnar och känner att du är i närheten.
Jag satte i allmänhet en gammal handduk att fånga de klippta naglar och sedan skaka den utomhus innan tvätt för nästa hund kloklippning.

Allt om rasen: Schäfer
Dog Training Tulsa Tips: Hur att bryta upp en Dog Fight
En Poem för Bailey hunden
Hur fixar din hunds ylande
De Nesting Platser för fåglar
Hur ta hand om övergivna kattungar
Hur Groom din hund hemma
K9 Friends United Webbsida – Det är Grrrreat för anslutning Hundägare
Vanliga orsaker till hudproblem hos hundar
Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Varför är min hund så törstig?

Leave a Reply