Lär dig att adoptera en katt

Även katter är stereotypa som “reserverad”, deras temperament, attityd, beteende, graden av intelligens och personlighet är lika varierande från katt till katt eftersom dessa saker är hos människor. Jag har aldrig haft en katt som inte älskar att bli klappad, älskade, lekte med och omkring mig en hel genom dagen. Katter är ganska lågt underhåll husdjur som är lätt att älska och roligt att lägga till familjen.
Våra två katter hålla oss underhöll och skrattar på regelbunden basis, och är snabba att “ge oss kärlek” i precis rätt tid. Vi har även lärt våra katter att göra några knep, som aldrig misslyckas med att underhålla och förvåna våra vänner och familj.
Skydd och IAEA: s krav
När kommissionen antar en katt finns det flera saker att tänka på och variabler kommer att närvara beroende på var du anta din katt. Innan min mamma dog, arbetade hon på ett djurhem i ett storstadsområde. De har mycket strikta riktlinjer och ett förfarande för vem som får anta ett djur från dem. Jag bor i ett landsbygdsområde och skydd jag volontär på har en enkel process som involverar endast plocka ditt djur och betala din avgift.
Det första du bör göra är att se till att du har möjlighet att ta hand om en katt. Om du hyr, behöver du sannolikt att få tillstånd från din hyresvärd och betala en deposition bara för några skador som kan orsakas av ditt husdjur. Om du är en hyresgäst, kan du krävas av den plats du adoptera från att bevisa att du får ha ditt husdjur i ditt hem. Om du ringer framåt eller kolla webbplatsen för byrån du kommer att gå igenom, kan du spara dig en massa problem och krångel.
Välja en ny familjemedlem
När du går in i organ eller skydd, kommer du att få titta igenom alla djuren. Du vill överväga ålder, storlek, kön och temperament av katterna du visar. Du vill också att överväga om du är upp till underhåll inblandad i en långhårig katt kontra den hos en korthårig katt.
Du kan bli intervjuade och övervakas medan du är med djuret du vill anta. Lära sig om katter och deras vård är ett bra sätt att förbereda sig för en intervju, hjälpa din katt att anpassa sig till de förändringar förrän de har antagits och se till att du har visat den bästa möjliga miljön för din nya familjemedlem. Dessutom, om du har barn, kommer byrån vill se hur djuret reagerar på dina barn och hur de behandlas. Var noga med att lära dina barn att vara snäll och försiktig med djur och att titta på djuret noga före antagandet. Vissa djur har varit lite traumatiserad av sina tidigare hem erfarenhet och får inte handla bra med små barn.
Tänk på att hur en katt fungerar på ett härbärge eller myndighet kan skilja sig från hur de agerar när de är med dig hemma. Vissa är livrädda för ljus och buller vid bostäder men slappna gång i ditt hem. Andra kan tyckas förstå situationen och vara mycket söt på härbärget, men displayen beteendeproblem när du får hem dem. Adoption är ett åtagande och det kan ta lite tid för ditt djur att justera. En hel del tålamod och kärlek kommer att hjälpa ditt djur normalisera gång hemma hos dig.
Avgifter
Vissa organ och vindskydd debitera endast en minimal avgift för antagande medan andra tar ut en större avgift. Vanligtvis avgiften baseras på flera faktorer, inklusive om de måste spay eller kastrera djuret. Katter är i allmänhet billigare att spay, neutrum och anta än hundar. Båda våra katter antogs från skydd och antagandet avgiften var $ 20. Båda hade kastrerade innan de vände in i skydd. Annars skulle avgiften ha varit lite högre.
Många skyddsrum kommer spay och kastrera katten innan den antas eller kräver att du göra det inom en viss tidsperiod. Hursomhelst, kommer du sannolikt att betala för detta förfarande om katten inte kom in i skydd eller organ som redan kastrerade och kastrerade.
Det kan finnas andra inblandade avgifter, men i allmänhet, de är bara för antagande och medicinska saker som spay / neutrum, vaccinationer och mikrochips. Inte alla organ och vindskydd erbjuda eller utföra alla dessa tjänster eller kräva dem. Alla är en bra idé eftersom de hjälper till att hålla din katt frisk och säker.
Vissa samhällen kräver någon typ av djur registrering. Byrån du anta igenom bör veta denna information om du bor någon annanstans. I så fall kontakta de lokala kontor eller djuret kontroll avdelning för din stad för att ta reda på vad du är juridiskt skyldiga att göra. Registrering med staden kan vara så enkelt som att fylla i ett formulär eller den kan kräva bevis på en rabiesvaccination och en liten avgift.
Going Home
Även om många myndigheter och vindskydd har någon typ av tillfällig papp transportör som du kan använda när du anta din katt, kommer du vill få en verklig bärare förr snarare än senare. Sitt bästa för att köpa en och ta den med dig till adoptionen. Du behöver en bärare för när du tar ditt husdjur till veterinären, resor, när du flyttar, och varje gång du behöver en säker plats att sätta katten under korta perioder (t.ex. när du dragande saker in och ut ett Öppna dörren för en flytt).
Vissa organ kommer att ge dig en minimal mängd av varor, men som regel bör du redan ha mat, vatten och en låda hemma för din katt. En katt sängen är en stor post, men att sätta en liten baby filt eller handduk i hållaren kommer också att fungera som en tillfällig bädd för din katt. Din katt kan gråta mycket den första natten eller två hemma. Om du låter din katt i ditt rum på dessa nätter hon förvänta sig samma på andra nätter. Om du inte vill att katten i rummet du kanske vill sova i vardagsrummet för att lugna och lugna henne medan hon anpassar sig till sitt nya hem.
Dessutom, om du har antagit en långhårig katt, kommer du vill få en katt grooming borste direkt. Du vill att din katt att vänja sig att borstas och du vill hålla henne päls mat-fri. Dessutom hjälper regelbunden borstning av alla katter hålla mängden kasta finns i hemmet och på kläderna till ett minimum.

Juni är Adopt-A-Cat månad
Hur hitta en hund Shelter
Allt om att behandla kattloppor
Hemsida granskning: Goldfishconnection..com
Fem intressanta fakta om Kaspiska hästen
Att välja rätt katt för din familj
Är en Hedgehog rätt husdjur för din familj?
Äga en Bull Mastiff: En hund ägare Guide
Newfoundland Hundar – Dina Furry Angels
Första hjälpen för Furry Friends
Tuppfäktning: Hur avla en bra Broodcock

Leave a Reply