Låg kostnad Spay eller Kliniker kastrat i Indiana

Spaying eller kastrering din hund eller katt är ditt ansvar som en ansvarsfull sällskapsdjur ägare. Enligt American Humane Society, är över 3 miljoner katter och hundar avlivas i skyddsrum .. Det finns helt enkelt alltför många fler katter och hundar i ord än det amerikanska Humane Society kan anta ut. Därför är det i bästa intresse för djurskydd för att kontrollera överbefolkning av dessa djur och har ditt husdjur kastrerade och kastrerade.
Vissa människor kan känna att de inte har pengar att ha råd att få sin hund eller katt kastrerade och kastrerade av en standard veterinär. Det finns dock många billiga spay och kliniker kastrat över Indiana som tar ut antingen en fast avgift eller en glidande skala baserad på dokumenterad inkomst. Det finns också frivilliga möjligheter för dem som får eller inte får ha ett husdjur, men vill hjälpa de billiga kliniker ut. Här är en lista över billiga kliniker i ditt område: Bloomington
Husdjur ALIVE Spay och sterilisera Clinic
Telefon: 1.812.824.1349
Detta Bloomington Kliniken erbjuder billiga spay och tjänster kastrat för katter och hundar, förutom vaccinationer. Denna klinik har även frivilliga möjligheter för dem som är intresserade.
Evansville
Vanderburgh Humane Society
Telefon: 1.812.426.2563
Den Vanderburgh Humane Society erbjuder billiga spay och tjänster kastrat för katter och hundar. Mikrochips finns också. Ring eller kolla på nätet för volontär möjligheter.
Fort Wayne
Allen County Spay och sterilisera Assistance Program
Telefon: 1.260.427.1244
Djur Kontroll av Allen County erbjuder spay och sterilisera stöd för de boende i Allen County som kan ge behov genom inkomster dokumentation. Volontär möjligheter får genom tillgängliga via djur Kontroll av Allen County.
Indianapolis
FACE Low-Cost Spay / sterilisera Clinic
Telefon: 1.317.638.3223
Förutom spay / neutrum tjänster för katter och hundar, har kliniken även vaccinationer, loppor och avmaskning behandlingar och mikrochips. Ring måndag till torsdag 9:30 till 4:30 för att ställa in ett möte.
Lafayette
North Central Indiana Spay / Netuer Clinic
Telefon: 1.765.497.3141
Denna klinik har spay och sterilisera tjänster för katter och hundar bara. Adoption är frivilliga möjligheter som finns. Denna klinik är belägen strax utanför Lafayette i Battle Creek.
Lake County
Den Kastrat Scooter
Detta är en mobil spay och neutrum service för katter bara. Du kommer att behöva använda webbplatsen för att kontrollera datum och inrätta en tid för att få din katt kastrerade och kastrerade. En vaccination klinik för din kisse finns också.
Richmond
Hjälpa djuren
Telefon: 1.765.962.6811
Hjälp Djuren har spay / netuer tjänster för katter och hundar. Vaccinationer och hjärtmask testning också. Volontär möjligheter som finns.

Hur du installerar en hamster bur
Grundläggande Dog Grooming Equipment
Var du kan köpa Fertile Chicken kläckägg
Barack Obama illgärningar amerikanska hundar
Horse Trails
Afrikansk klogroda Care Made Easy
Är Shih-Tzu Bra med små barn?
Lätt sätt att spara pengar på Dog Care
Celebrity Vita Colonial Dog House
Ska du berätta ditt barn att hans / hennes husdjur dog?
10 Essentials för din nya valp

Leave a Reply