Låg kostnad sjukförsäkring för flera husdjur

Är du en djurvän? Har du egna hundar, katter, fåglar, reptiler, osv? Har du massor av djurvänner men mycket få människor vänner? Ditt husdjur är förmodligen de första vänner du ser på morgonen eftersom de sover runt omkring dig på natten. De håller dig sällskap när du äter frukost, är mycket sorgligt att se du gå när du åker till arbetet och är där för att hälsa dig när du kommer hem.
De lyssnar på dig med förståelse och sympati som du gråta och klaga den fruktansvärda dagen du har haft. De kritiserar aldrig, domare eller lämna dig ensam. Finns det konstigt att du älskar ditt husdjur så mycket?
Det finns inte något som du inte skulle göra för att betala tillbaka dem för deras vänskap. Det är hur du känner tills du måste ta en eller flera av dem till veterinären. Veterinären proposition kommer att göra du överväga att hitta ett hem för alla utom en. Men vilken skulle du behålla och vilka som skulle du ge bort?
Eftersom det är omöjligt att välja, bestämmer dig att hålla dem alla tills nästa gång en eller flera behov att gå till veterinären kontor. Du kan stoppa cykeln av kärlek och ånger genom att överväga att försäkra alla dina husdjur på en politik.
Tror du att du inte har råd att lägga sällskapsdjur försäkring till alla dina andra månatliga skyldigheter? Hur vet du om du inte undersöka? Med smart fynd shopping du kanske kan försäkra alla dina husdjur med ett företag.
I din forskning kommer du att finna att många sällskapsdjur hälsa försäkringsbolag kommer att ge dig en automatisk rabatt för försäkring mer än ett husdjur. Fångsten är många företag bara kommer att fråga dig en multipel sällskapsdjur politik om husdjur är alla samma art. Om du är en hund älskare med flera hundar, är detta goda nyheter. Men om du älskar hundar och katter, och äger dem båda, kommer försäkringsbolaget betrakta dem som separata strategier.
Ge inte upp! Många företag kommer att ge dig en rabatt eftersom du har mer än en politik med dem. Du kan spara lite som tio procent med en multipel politisk rabatt. Om du är ett fynd shopper som aldrig ger upp, kan du spara mycket mer.
Du inser att förr eller senare alla dina husdjur kommer att behöva vård. Du kan välja att endast omfatta en art eller spara på sjukvården genom att ha flera politik med samma företag. Sjukvårdskostnader för sällskapsdjur har skjutit i höjden till astronomiska proportioner de senaste åren. Du måste väga för-och nackdelar med sjukvårdsförsäkring för ditt husdjur.

Handfeeding baby papegojor eller nymfparakiter
Att handskas med din hund är kliande hud
Hedgehog Day är 2 februari!
Tips för att dekorera en fisk akvarium
Tandvård Tips för katter
Röd ax Slider Turtles
Trebent Florida Fawn är på bättringsvägen
Kinesisk mops Dog Breed
En hund är en Master
Tips för Vårda din katt
Mata din hund Natural Way!

Leave a Reply