Labrador Retriever

Vänligen överväga att anta ett husdjur från en av de många platser rädda djur som är tillgängliga för alla sällskapsdjur du vill. En sådan webbplats: Det finns många fler lokala och regionala webbplatser på Internet klicka så och spara en hund, katter eller andra djur väntar på dig hem för att vara deras hem.
Min personliga erfarenhet av att äga flera av dessa Labrador Retriever hundar kan ge dig en första hand detalj av denna hundras. Jag hade en gång 12 av dessa på en gång, så jag kan berätta från valp huva vad deras egenskaper är för dig att avgöra om detta är hundens för din familj. Nej, jag föder inte dem. Jag råkade ha en dam som fastnade producerar 11 valpar. Det var en av de mest underbara gånger i mitt liv att nu dela drag av denna stora och medelstora hund med dig. Tekniskt labbet anses vara en medelstor hund ras, men jag kallar dem stora.
I första hand är det svarta Labrador en typ av jakthund som kommer från Kanada utvecklades som en ras i Storbritannien. Detta är en mycket hög grad den mest populära rasen genom registrering i USA och Storbritannien sedan 1991, enligt Wikipedia statistik. Den Labrador Retriever är den mest populära registrerade rasen, genom ägande i världen. Inte bara är Labrador retriever hundar kända för dragen är en vatten hund, de ofta används av polis och flera officiella organisationer för deras arbets förmåga. Denna ras hund är en assisterande hund också som USA och Australien statistik bevisa.
Känner som mindre Newfoundland, är det ibland kallas bara Lab. Det återstår en relation till New Foundland hundras till denna dag. Manliga laboratorier varierar i vikt från 60 till nästan 80 pounds medan vuxna kvinnor är generellt något lättare med ett intervall av 55 till 79 pounds. Det är endast ca 1 tum skillnaden mellan hanen och honan Labrador med en höjd av 21 till 26 inches lång. American Kennel Club kräver vissa normer för vikt i denna ras för registrering.
Den släta, kort, tjock, rakt hår förblir jämn förutom vid svansen område där det blir något befjädrade på vissa ställen, särskilt i spetsen. Primära färger Labrador Retriever är erkända som svart, choklad och gult. Guld elimineras eftersom American Kennel Club kände inte igen guld som en färg.
Agility, intelligens ersätter långt vädrade förmåga denna ras hund. Livslängden för laboratorier är 12 till 16 år. En kvinnlig labb kan ha 7 till 12 ungar i en kull. Temperament är vänlig, lekfull och de samverkar väl med andra hundar, husdjur och barn. Alla laboratorier som mänsklig ledarskap, lära sig snabbt och är alltid tillförlitlig. Denna ras hund kan bli destruktiva om deras ägare inte ger dem tillräcklig uppmärksamhet och motion.
De fysiska egenskaperna har ett brett huvud, tjock näsa och en kraftfull hals. Hänge öron är medium i storlek med bra benstomme. Den simfötter stöd i sin simkunnighet. Hår på denna hund är lätt att brudgummen med en borste, men är medelstora shedders. Lydnad färdigheter få dem att vara utmärkta terapi hundar på vårdhem och sjukhus med lämplig utbildning. De älskar att behaga människor och blir utmärkta husdjur.

Ta inte din hund att arbeta!
Överväganden för att bygga och underhålla ett tempererat Marine Aquarium
Tuppfäktning: Hur avla en bra Broodcock
Hur Frontline Plus för hundar dödar loppor och fästingar
Tips för att namnge din nya valp
Gör din egen hemlagad kyckling Feeder
Hundar och arbeta tillsammans? Åh, det tror jag inte.
Ska du äger en Alaskan Malamute?
Fakta om luftvägssymtom i Cats
Celebrity Vita Colonial Dog House
Allt om rasen: Prazsky Krysarik

Leave a Reply