Labrador retriever: En stor familj hund och jaktkamrat

Labrador Retriever är hemma i Newfoundland kallades ursprungligen Newfoundland Labrador eller St Johns hund beroende på dess läge. Det kom till Storbritannien år 1800 av engelska fartyg som kommer in från Labrador. Labrador är det ursprungliga namnet på vad vi nu känner som Grönland.
Den Labrador är en mycket vänlig hundras. De är livliga, tillgivna och mycket älskvärd. De fungerar bra med sina herrar, och umgås mycket med barnen. Alltid villig att behaga de är lätt trainable på ett antal områden. Med sin känsliga och även humör personlighet de gör ett bra komplement till någon familj. De är extremt intelligent, besitter en mycket stark naturlig förmåga märkning och hämta.
Den Labrador är normalt en mycket frisk ras av hund och kan registreras med många klubbar. Klubbarna kan de registreras med är FCI, AKC, UKC, TKC och CKC. De används av både fiskare och jägare och utmärker bra i försök. Labrador är en utmärkt Anka hund. De är också ett utmärkt höglänt spel fågel flusher, kamrat, drog detektor, lydnad konkurrent och ledarhund för blinda. De är utmärkta retrievers i våtmarker och även i vatten, och har en utmärkt luktsinne.
Den Labrador är en vacker ras. De varierar i storlek från 22 till 24 ½ inches hög, med honor är något mindre och mäta 21 till 22 inches hög. De väger någonstans från 55 till 75 pounds. Den Labrador är normalt färgat helt svart, fast choklad eller lever, eller fast gult. De är också ibland färgat fast räv-röd eller fast ljus grädde. Deras hår är kort, hård och tät med en vattentät underull som är tjock. De har en medellängd svans täckt med kort hår som aldrig ska se Shaggy. Deras svansar ofta kallas utter svansar. De har en stark, en tjock näsa, och ett spetsigt huvud. Laborationerna ögonen är normalt hassel eller kastanj färg, och öronen hänger ner mot deras huvuden.
Även om Labrador Retriever är normalt en mycket frisk ras kan det ibland ärvt sjukdomar. Dessa sjukdomar är höft och armbåge displaysia, luxating patella som orsakar fören formade ben, ögonproblem såsom progressiv retinal atrofi, grå starr, korneal dystrofi och retinal dysplasi, och ibland kan de vara benägna att öroninfektioner. Ett annat hälsoproblem som kan uppstå i Labrador är fetma, på grund av deras tendens att vilja äta för mycket och få massor av godsaker.
Om du letar efter en utmärkt husdjur, jakthund, eller fiske följeslagare, är Labrador Retriever ett utmärkt val av ras för dig.

Valueheart hund hjärtmask medicin
Naturliga Flea Borttagning för ditt husdjur
Den sanna historien om en kvinna och en hund Dela en livstid Bond
Tips för att köpa rätt hund säng
Manx: Är denna katt rätt för dig?
Vänd din katts bita och sprätta in spinnakatter
Fur Pet skull! Porcupine Brush för långhåriga hundar
Hur en Un-anpassningsbar Rescue Dog förändrade mig
Tips för att göra din egen hemlagad Hundfoder
Hur du installerar en hamster bur
Bästa AC Innehåll: Halloween för katter och hundar

Leave a Reply