Kostnaderna för att äga en hund

För alla som funderar på att köpa en hund, är detta artikeln för dig.
Att äga en hund är dyra och jag pratar inte om kostnaden för att köpa en heller. Jag talar om kostnaden för att hålla den vid liv och friska.
Köpa en hund, även om det kostar $ 1000 kommer inte att lägga till kostnaden för att mata den, ge den ett bad, föra den till veterinären kontor och köpa slumpmässiga saker för hunden såsom leksaker och godsaker. Om kostnaden för att köpa en hund gör dig av så kanske du behöver ompröva få en hund.
Å andra sidan, om du har turen att få en hund gratis eller betala under $ 500, anser dig lycklig. För de flesta människor som betalar $ 500 eller mer för ett husdjur är uteslutet. Det är mycket pengar och vissa människor kanske tycker att det inte behövs.
Då igen finns det också många människor som inser fördelen med en rejäl prislapp. En dyr hund innebär oftast hunden är en renrasig och som vanligtvis innebär att det är en väluppfostrad hund.
Enligt Dr. Foster och Smith, kan hundar som har en låg prislapp hamna kostar en ägare mer pengar i framtiden. Hundar med en låg prislapp är oftast dåliga uppfödda hundar. En dåligt uppfödda hund kan ha ett antal problem såsom dåliga höfter och allergier.
Så om du spenderat under $ 500, kanske du inte är så lycklig trots allt, eller hur? När allt kommer äga en hund kostar.
När beslutet har gjorts för att få en hund är det viktigt att erkänna den ekonomiska förpliktelse som kommer att dyka upp. Dr. Foster och Smith uppskattar att äga en hund från födseln till ca 14 år på året kan kosta mellan $ 4.200 till nästan $ 39.000.
Nedan finns tre skäl till varför kostnaden för att äga en hund kan vara så dyrt (för en mer komplett lista över produkter och tjänster klicka på länken ovan och bläddra till mitten av artikeln): Första: Hundmat och godis kan kosta en hund ägare nästan $ 575 per år
Andra: Vacciner och räkningar veterinär kan kosta ungefär $ 500 per år
Tredje: Grooming (verktyg) och schampo kan kosta nästan $ 450 per år
På den ljusa sidan, om du har råd att köpa, äga och se till att det en trygg och lycklig miljö, då gå för det. Gå och köp ett. Se bara till att du vet allt du kan om rasen. Till exempel kan du överväga huruvida hunden du ska ta hem är benägen att sådana saker som allergier, problem ben och beteendeproblem. Du kan upptäcka dessa saker genom att be en veterinär eller läsa en bok om hundar. Den information som finns där ute, du måste bara hitta.
Lista över källor

Velazco, Lorei. Ändra din hunds diet. Associerade innehållet.
Kostnaden för att äga en hund. Foster och Smith.

Varför du aldrig ska ta din hund att arbeta.
Chihuahua valpar är ett utmärkt hund för Apartment Living
Handfeeding baby papegojor eller nymfparakiter
Den Bobolink Mejeri i Vernon, New Jersey
Lämplig tidpunkt att anta en valp för barn
Fem idéer för Dog House Decor
Dog Training Schools i Metro Atlanta
Chug Hundar
Allt om rasen: Chihuahua
Cancer i matstrupen hos hundar
Camping med ditt husdjur: Walking en balansgång

Leave a Reply