Kong Gummi Saker en boll tugga leksak: Främja Kul och god hälsa

Vissa hundar har inte något speciellt att tugga på så de tenderar att tugga på fel saker som normalt kommer att göra sina ägare upprörd med dem. Kong Gummi saker en boll tuggleksak är ett billigt alternativ till att höja destruktiva hundar. Det är bäst används när du introducera den till dem när de är valpar så de kommer att ha en uppfattning om vad som är okej att tugga på och vad som inte. Den Kong Rubber saker en boll tuggleksak tränar din hund samt ger dem underhållning.
Den Kong Rubber saker en boll tuggleksak blir en lat valp till en lekfull valp, eftersom de tycker den här bollen mycket bouncy att springa efter när de inte tuggar på den. Alla vet en lekfull valp kommer att leda till friskare valpar och hundar, så du kan tacka Kong Rubber saker en boll tuggleksak för att hjälpa till med deras hälsa också. Tänk om en hund har flera av dessa leksaker som ligger runt.
I mitten av Kong Rubber saker en boll tuggleksak är tänkt att dölja något din hund önskningar. Oavsett om det är hundgodis eller bitar av deras favorit hundmat, kan du placera den inuti för dem att få sin jakt på som Kong Rubber saker en boll tuggleksak studsar runt överallt. Tänk på att det inte behöver alltid laddas med godsaker eller mat för din hund att ha kul med det hela dagen ändå.
Det beror på om din hund är att ha kul med Kong Rubber saker en boll tuggleksak inomhus eller utomhus om när du tvättar den. Eftersom hundarna leker med den med sina munnar, en boll tuggleksak i Kong Gummi Stuff är utformad för att tvättas dagligen om du behöver det vara. Jag håller ibland dem i diskmaskinen bara ett par minuter och låt det varma vattnet döda alla bakterier och då är det tillbaka för att spela.
Kong Gummi Saker En boll tuggleksaker är bra för valpar innan de börjar sin resa i tugga på fel objekt. Vid $ 6 en bit, hittar jag dem prisvärda stället för att köpa nya husgeråd som kan kosta i hundratals om de får tugga på fel en. Det är det mest intressanta att titta på när valparna känner sin favorit mellanmål inne och när de går till jobbet på Kong Rubber saker en boll tuggleksak. Men är det viktigaste att de åtnjuter dessa leksaker så mycket som du gillar att titta dem.

Särskild Kitty kyckling och ost Fuktig kattgodis recension
Dog kattlådor för inomhus Potträning
Katt och stråkar: Söt men dödligt
En loppa-Free Home och hund utan Aktuella Insekticider
Frågor att ställa när du placerar en Pet i ett nytt hem
Den ABC Stoppa en Jumping Dog
Enkelt och roligt hemlagad valp leksaker
Hur ta hand om vilda möss
Rainy Day Hundspel
Nationell Dog Day
Din katts Loppis Behandling Förhindrar anemi

Leave a Reply