Kombination Matning för din Golden Retriever:

Sant, kan du enkelt få kommersiella mat för din Golden Retriever. Men det betyder inte att det är det enda sättet du kan mata den! Förresten, utfodring din Retriever regelbundet med kommersiell mat är långt ifrån optimal.
Du förstår, är kommersiell mat bra … det har de vitaminer och näringsämnen som ditt husdjur behov. Men för en hund, det är som regelbundet äter tofu. Det är fyllning, men inte riktigt uppfyller speciellt om du äter det dag ut och dag in.
Tro det eller ej, Golden retriever älskar också färska livsmedel! De kan lukta det en mil bort och de kommer att köra för det. Det är bra för dem, så länge du inte överdriva. Det bästa sättet att mata din Golden Retriever är genom en kombination av kommersiell hundmat och färska livsmedel gjort direkt från köket.
Många av de kommersiella hund livsmedel där ute är utmärkta källor för protein och kolhydrater som din Golden Retriever behöver särskilt om han fortfarande växer. Men det finns mycket bättre källor även om som kyckling, kött, etc.
Det är viktigt att komma ihåg att din hund kan och sjuka hålla sig frisk så länge du ger honom näring han behöver. Men regelbunden tillförsel av näringsämnen betyder inte att du måste mata honom samma sak om och om igen. Gör detta och det kommer att komma en tid som din Golden Retriever inte kommer att vara lika entusiastiska över sin mat som han var. För ditt husdjur, kan det innebära saknar de näringsämnen och vitaminer han behöver för att hålla sig frisk. För dig som ägare, kan det innebära att ha en sjuklig och svag Golden Retriever.
Så hur mycket ska vara kommersiell mat och hur mycket färska livsmedel han ska få?
Bara för oss att vara på den säkra sidan, försöka alternera dessa 2 typer av utfodring varje dag. Ge honom din favorit märke av hundmat på lördag, och mata honom med snyggt kokta kött nästa dag. Håll också i minnet att din hund behöver lite av allt … precis som oss människor.
Ja, anima protein nödvändigt för honom att hålla sig frisk. Men med fokus på animaliskt protein ensamt missar poängen. Din Golden Retriever behöver lite av allt.
Och en annan viktig påminnelse – inte mycket foder ditt husdjur! Så mycket som möjligt, vill du honom att stanna kvar i sin viktklass. Låt inte honom äta för mycket av någonting, eftersom det kan innebära att få en hel del vikt … sätt mer än dina Golden Retriever behov och det är inte hälsosamt.

Hur man har en hälsosam Sötvattenfisk
Att hålla Kitty friska i värmen
Little kända fakta om djur.
Att hitta den perfekta Kennel Pet Boarding in Town
Levande Bärare
Hur du tränar din hund att inte dra på ett koppel
Hur man sparar pengar på Hundmat
Pet ryska Tortoise Care
Starfish för ditt akvarium
Bygga en kanin Grooming tabell
Akvarium LED-lampor: Är de värda det?

Leave a Reply