Kitty Diskussion: Vet du vad din katt jamar betyder?

Katter har cirka 100 olika vokala ljud, som alla är reserverade för att kommunicera med sina ägare. I själva verket är det mycket sällsynt att du någonsin kommer här din katt jama på en annan katt.
Även om det kan ta ett tag att räkna ut vad en katt jama betyder, om du lyssnar kan du se skillnad. Detta är ganska likt att lyssna på de olika rop ett barn. Några av de vanligaste orsaken till en katt jama är att din katt är hungrig, vill gå ut, vill komma in, vill ha lite uppmärksamhet eller helt enkelt be dig om hjälp.
Mjuka Little meows
Detta är en sådan söt liten katt jama som många ägare verkligen vilja höra. Den används för att artigt fråga dig en sak. Till exempel kan din katt vill du spela med honom nu.
Loud Cat meows
Ofta denna katt jama är förenat med stirrande, vilket innebär att din katt är krävande något från dig. Till exempel kan det vara dags att mata din katt.
Meow-Spinner
Vanligtvis denna typ av en katt jama följs av en spinna och framställs i allmänhet av Maine Coon. Det är en glad katt jama att katter att använda för att säga att de mår bra. När du först höra denna typ av mjau du kanske tror att det är en konstig katt jama eller att något är fel med din katt röst eftersom det låter raspiga. Du bör dock veta att detta faktiskt är en katt jama som görs av alla Maine Coon när de talar om att de verkligen gillar dig också.
Yeows
Se upp för denna katt jama eftersom det bokstavligen betyder att din katt är under stress. Detta är verkligen en arg katt jama där din katt säger en annan katt för att få bort min egendom eller OUCH.
Konstant jama
Det finns vissa raser av katter som kommer mjau mer än andra. Till exempel är siameser kända för jamar mycket. Men oavsett hur mycket din katt meows, bör du veta att det definitivt betyder något speciellt. De flesta katter inte bara mjau ständigt utan anledning alls. Om de gör dock kan detta orsaka ett stort problem, särskilt om det inträffar när du försöker sova.
Slutsats
Som du kan tydligt se, katter har verkligen en ganska stor vokabulär. Dessa är faktiskt bara några av de meows som förstås av människor. Att veta vad de betyder hjälper dig att få en bättre relation med din katt.

Recension: Dogzilla Turbo Disc, Hållbar leksak för hundar
En loppa-Free Home och hund utan Aktuella Insekticider
Tips för att välja och ta hand om ditt husdjur råtta
Gåvor för hästvänner 2009 Edition
Top 3 tips för att hjälpa ditt husdjur hund Banta
Saker att tänka på om Pet antagen
En tafsar trycket Grooming Salon i Fairfield County, Connecticut
När är Doggie Daycare en bra idé?
Den bästa stora inhemska kattrasen för dig
Trampa inte på det – Doggie Dooley det!
Att hålla en Cobalt Blue Tarantula som husdjur

Leave a Reply