Kinesisk mops Dog Breed

Vänligen överväga att anta din hund, katt eller något annat husdjur genom de många räddnings webbplatser tillgängliga på nätet till var och en. Jag kommer att nämna bara 3 bland hundratals för dig att välja mellan för din familj husdjur. RÖD står för räddning varje hund och kan kontaktas via deras hemsida på: http:///rescueeverydog.org eller din lokala Humane Society har önskad djur väntar på andra chans i livet med dig. Ett särskilt tack till
för att posta information som gör mig att visa upp denna underbara djur.
Ursprungslandet för denna hundras är Kina med namn som MOPS, Puggu, Carlin, holländska Bulldog och även Mini Mastiff. Historien om den lilla ras meddelar att de en gång var en större och smalare hund med beundrade egenskaper som fram till idag utseende. Popularitet växte runt om i världen med beundransvärd historier knutna till den kinesiska mops. Rasen är känd för att rädda prins Orange, av huset av Orange i 1572 genom att skälla som en mördare försökte ta prinsens liv. Josephine, innan hon blev Napoleons hustru ägda Fortune. Den hunden fick besök privilegier som gav henne med hemliga meddelanden medan hon satt i fängelse. Verkar som om många händelser involverade detta betrodd husdjur genom århundraden före det kinesiska Mops kom till USA under artonhundratalet.
Som ett husdjur och utställningshund, denna skrynkliga inför ras uttrycka sin charm och skicklighet på många sätt, de tenderar att vara lite envis, men lyckas väl i lärande lydnadsklass lektioner mycket snabbt. Agitation kan ses om ägaren inte visar uppmärksamhet mot dem eftersom de trivs på mänskligt sällskap och uppmärksamhet.
Kort päls, nästan platt nos, lockig, bläddrade upp svansen och öron är egenskaper lätt ses i denna ras. Tre strandsnäckor är ett tecken kinesiska gynnade personer och fortfarande gör idag. Hårfärg kan vara nästan vit med en konsistens av mjukhet och elastisk tonkvalitet. Stubby, men starka ben och rundade huvud med fyrkantig kropp klargöra denna kinesiska mops hundras också. Det skall påpekas här att mopsar är inte relaterade till Bulldog, som anses av många människor på grund av den första anblicken.
Färgerna är specifika för visa hundar, men kan vara mer avslappnad för en sällskapsdjur ägare inte visar denna ras. Du kommer att se till att deras fina, blanka skikt kan vara fawn, aprikos, silver, svart och en blandning med off vita också.
Kännetecken finns i överflöd i denna lilla bunt av glädje med dem är mycket älskvärd, lojal och hängiven till sina ägare. De smälter väl med andra hundar och barn i alla åldrar med en bra karaktär inbyggd i varje veck av kroppen.
Grooming är intensiv eftersom den kinesiska Mops skjul en måttlig mängd hela året, kan en djurägare hålla detta till ett minimum genom regelbunden uppmärksamhet åt sina husdjur “hår genom att borsta. Med de fysiska egenskaper av denna ras, ägare är klokt att vara medveten om medicinska problem de kan ha. En uppskattad vän och en kinesisk mops ägare informerat mig behovet av att tillämpa ögondroppar i ögonen på denna ras för att avvärja kostnader för veterinär räkningar på grund av ögonirritation. Ögonen stänger inte helt, medan Mops sömn nd därför behöver denna befuktning regelbundet.
Din kinesiska mops kommer duscha dig med kärlek och tillgivenhet och vara lekfull mellan vila mycket.

Varför vissa fåglar har ljusa färgade fjädrar
Hur bota Wet Tail hos hamstrar
Tips för hur man Groom en katt
Okontrollerbar Big Dog Lust Gone Wild
Virka Mönster: Dog Tröjor
8 Sommar Säkerhetstips för hundar och katter
Söt Chihuahua valp namn
Kaytee Morot Nibblare: A Nice övergång från Timothy Hay & Cubes Alfalfa
Vad finns olika typer av terrier hundar?
Fancy Cat Myter: mörkerseende förklaras och mer
The Joy of rädda ett liv Thru Shelter antagen

Leave a Reply