Kaytee Morot Nibblare: A Nice övergång från Timothy Hay & Cubes Alfalfa

Jag måste erkänna det, min marsvin s är bortskämda. De är fria löpare som bara se insidan av en bur när de är sjuka eller har brutit ett av husets regler. Jag hatar det faktum att jag inte kan hitta en lokal leverantör för hö för att de älskar att äta det, spela i den och gräva igenom den. Även om Morot Nibblare är inte samma sak som hö de är något som uppfyller deras tugga vanor, ger dem lite fiber och bedöma deras reaktion när de ser ett block eller två att kastas i sina matskålar, måste de smakar bra. Ja, jag vet, jag har försökt några av deras andra godsaker men jag måste dra en gräns någonstans.
Dessa är inte exklusivt för marsvin, de kan matas till alla små djur som åtnjuter hö, lusern eller någon av de komprimerade torkade kuberna. En sak som jag verkligen tycker om dem är att de är rektanglar i stället för block, vilket gör det lättare för två eller tre grisar eller andra djur att njuta av dem på en gång. Suggorna i allmänhet kämpar inte över dem, men hanarna kan vara lite possessiva av dem och försöka dra dem till ett hörn eller i en pigloo (plast Pet igloo). Det är ganska roligt att se för om de inte får det visade rätt sätt Morot Nibbler är för bred för att passa in i dörröppningen.
Så vad gör detta annorlunda från vanliga komprimerade kuber alfalfahö? Det första är det inte en kub är det en rektangel och andra finns torkade morot fiberband läggs till mixen. Ingredienslistan är kort och koncist, sol botade alfalfa och torkade morötter. För mig som är awesome eftersom färre konserveringsmedel mina husdjur får, desto bättre. Det finns inte en lukt eller doft för dem och de stannar intakt tills det blir ner till ca sista kvartalet tum. Eftersom detta är en komprimerad objekt som du kommer att vilja se till att det inte är nära något vatten eller färsk frukt eller grönsaker, eftersom fukt kommer att göra dem fuktig och som kommer att leda dem gjutning.
Den enda gången jag någonsin har haft några problem med morot Nibblare är när jag fick en gammal förpackning, de var verkligen torr och spröd och började att falla sönder så snart försökskaniner började äta dem. Jag kontaktade kaytee och de skickade mig en kupong för ett nytt paket och en mailer att skicka tillbaka förpackningen som jag köpt. Utanför titta på dem och ge dem en klämma medan de är i påsen finns det inget sätt att berätta om de är nya eller gamla lager så handla på en butik som har ett gott rykte för roterande lager eller som säljer en stor mängd produkter. Väskorna är fem gram och sälja för ungefär $ 2,29 vilket inte är illa om du bara har ett fåtal djur. Om du har en hel hört talas om dem som vi gör det kan bli lite dyrt att köpa dessa hela tiden. Väskorna är återförslutningsbar, men jag föredrar att hålla alla de kubik hö ​​produkter i ett glas lufttät behållare.
Så vem gillade dem mest? Marsvin gräva verkligen dem så de är en bra behandling från vanliga hö och kuber som jag får dem. Mössen visade inget intresse för dem och råttorna snusas dem men inte smaka dem, efter en dag jag hamnade gungade det eftersom de hålls flytta runt och jag hade tankar Chicken Run löper genom mitt huvud (de råttor är upp till något!). Illrarna, som vanligt, behandlade det som om det var en ny leksak och tog stor glädje i att dra upp en ramp i deras iller hus sedan skjuta den över sidan. Någon av gerbiler eller hamstrar som har gett dem har inte riktigt visat mycket av intresse i dem så grisarna verkar ha den bästa meritlista med dem.
Jag önskar verkligen att kaytee skulle göra saker som detta i ett större storlek paket för människor som har mer än en eller två husdjur. Jag har inget emot att spendera pengar på dem eftersom piggies verkligen älskar dem, men jag har att ransonera ut dem eftersom det finns bara ca 10-12 av dem i en påse [de säljs av vikt bit räknas]. Om du har ett marsvin som älskar kubik eller komprimerad hö block och äter någon form av morot då är chansen att de kommer att älska dem. Leta efter dem i små djur snack avsnitt av din lokala djuraffär i kaytee produkten sektionen.

Bob Barker: Kom ner
Spara din katt från Hematuri-Blod i Cat Urin
Valp Bumpers Håll din lilla hund Säker
Inbrott din nya valp: Ett enkelt och stress fri metod
Den irländska setter: en hund av intelligens och skönhet
Tropisk fisk som husdjur
Höja en hälsosam bulldogg, inte din vanliga husdjur
Easter Egg Hunt
Canine Bloat – Gastric Dilitation och tarmvred (GDV)
Ge ditt husdjur något att göra medan du är inte hemma
Toalett Träna din katt och förlorar Papperskorg

Leave a Reply