Katt Proof ditt hem från dessa fem Problem

Alla som får en katt hör de vanliga sätten att hjälpa katten bevis ditt hem. Detta skulle inbegripa flytta växter och plastpåsar, och hålla saker som sällskapsdjur från golvet. Men det finns några lärdomar du inte lär förrän katten visar. Här är fem av dessa lektioner.
Kylskåpet
Jag fann detta en morgon när jag kom in i köket för att hitta en öppen flingpaket och spannmål på golvet bredvid kylskåpet. Jag använder den övre delen av kylskåpet som förvaring. Gränd min gamla Orange Tabby och Bandit min grå / vit amerikansk långhår, båda visade mig att det var möjligt att få upp på kylskåpet. Lektion nummer ett – använd plastbehållare med återförslutningsbara lock för att hjälpa katten bevis ditt hem för alla livsmedel objekt i vanligt sikte.
Förslut alla hål
Detta skulle inkludera hål i både väggar och möbler tyg, såvida du inte är villig att låta din katt ha ett gömställe plats i en vägg eller soffa. Om du har partiella väggar se till kapsyl dem. Jack lärde mig detta när han klättrade upp på varmvattenberedare i badrummet, sedan ovanpå den partiella vägg som skiljer dusch från beredaren, han sedan föll mellan väggen och dusch. Jag tillbringade en halv förmiddag slet ut en vägg för att få till ett gråtande katt. Om du har en utsatt öppning i en vägg, kommer din katt att hitta en väg in det men kanske inte kan räkna ut hur du får tillbaka.
Lämna inte rätter runt
Ja det verkar enkelt, men människor glömmer disken i diskhon. Något jag hittade från mina katter, alla tre hittills är att om du lämnar smutsiga rätter i diskhon katter kommer att hitta dem. Jag försökte fylla upp rätter med vatten för att få smulor lös, en dag fann jag att Alley kommer att dricka från disken i diskhon, då jag fick reda månader senare att Bandit gör samma sak. Så lektion tre – om du har katter, hjälpa katten bevis köket genom att göra rätter varje dag eller något du inte vill ditt husdjur komma in kommer att hittas. På en sida notera, inte fylla rätter med tvålvatten och låt dem runt antingen är tvål farligt för katter och inte alla katter vet att hålla sig borta från tvålvatten.
Se till gångjärn Fönster och dörrar är låsta
Om du inte vill att en saknad katt, eller en dold katt, låsa allt som använder gångjärn. Jack, min smoking katt, den som lärde mig det här. Han har en garderob som han gömmer i, han kan öppna dörren, klättra upp på en hylla, och stanna där hela dagen. Han fann också ett sätt att öppna en gammal gångjärn fönster en morgon och jag hittade honom gråtande utanför försöka få tillbaka eftersom han föll ut genom fönstret. Som en sida noterar, hålla fönster och skärmar dörrar repareras också. Alley knackade en gång en skärm i mitt kök och jag kunde inte räkna hur hon var vid ytterdörren som väntar på att komma in när jag vaknade en morgon. Lektion fyra – underhålla dina fönster, dörrar och skärmar när du har katter.
Tejp eller byt ut slitna sladdar
Jack gav mig en skrämma när han var fyra månader gammal. Jag hade en gammal brödrost / varmluftsugn som jag inte hade använt i månader men fick aldrig ur. Sladden var sliten på ett ställe med ca 1/8th av en tum. Jack, som är nyfiken, lite i sladden vid striden och blev nästan roboten. Lyckligtvis var jag i närheten och såg honom. Lärdomen här – för att hjälpa katten bevis ditt hem, reparera eller byta sladdar och kontakter innan att hämta hem en katt.

Rachel Ray Nutrish Hundfoder
Skadedjursbekämpning med pyretrin
Lassie Stay Home
En titt på pyometra och chock i hundar
Pedi Paws: En översyn av en populär Som sett på TV Produkt
Amherst Virginia: Pet Cemetery
10 åtgärder för att hålla Aquatic fisk Alive
Skötsel av hundar med allergier
Allt om rasen: Border collie
Amerikanska Lamalese: Hundar Bred specifikt som Companion
Lokala Dog Training Schools i Newark, Delaware

Leave a Reply