Katt Morrande Två sätt att hantera det

Du vet hur irriterande det kan vara när du går in i ett rum och det första som du hör är ett morrande. Nu vet du att det är bara din katt som upprörd över att vaknade, men du fortfarande inte ta hand om henne morrande på dig längre än vad hon redan gör. Så du kommer att vilja att försöka lösa dina katter morrande till bästa förmåga utan att skada din katt. Jag vet att min katt har en tendens att morra ganska lite, men det är ett beteende fråga som jag behandlar på en nästan daglig basis och här är några av de steg som jag gör för att ta itu hennes beteende.
Det första som jag kommer att göra när jag hör min katt morrande är att berätta för henne i en sträng röst att slå bort det. Nu fungerar riktigt bra vanligtvis, men då och då kommer hon att ignorera mig och hålla morrande. När hon ignorerar mig upprör mig verkligen eftersom jag vet att hon gör det med flit så jag kommer att upprepa vad jag just sa till henne, och som normalt arbetar på att få henne att sluta morrande.
Ibland även om min katt är en riktigt sprallig och kämpar humör hon kommer att hålla morrande på mig. Ibland om du vill titta runt för att se till att de inte morrande på något annat eftersom min katt också gillar att morra på andra djur så det skulle kunna vara en anledning till att hon morrar till. Så jag alltid se till att det inte anledningen till att hon morrande. Om detta inte är orsaken till hennes morrande jag säga till henne att slå bort det igen och stirrar ner henne.
Nu till min katt och efter vad jag har upplevt med andra katter de inte tycker om att vara stirrade på. Nu skulle jag inte rekommendera att göra detta med ditt ansikte nära dina katter och förhoppningsvis utom räckhåll för tassarna i din katt så att du inte repas. Detta fungerar riktigt bra att få min katt att sluta morrande på mig och hon kommer normalt lämna rummet när hon förlorar stirra ner.
Få din katt att sluta morrande behöver inte vara svårt bara kan vara en utmaning från tid till annan. Jag vet att om de fortsätter att morrande utan anledning alls då kanske du vill ha din veterinär kontrollera dem över för att se till att de inte sjuka på grund ibland din katt kan morra om de inte mår bra också.

C Tryck båda kalvar i sina sidor lite och pressa tillbaka på tyglarna.
Project One Jackson Square
Pet Första hjälpen: Första hjälpen kit du bör ha hemma
Luxation av armbågen hos hundar
Brad pitt kan du ha byggt mig ett hem för priset du spenderat på din Gerbiler hus
Den uppslupen Irländsk Setter
Risker för katter
Tio enkla tips till Camping med din hund
Extinct Hundraser: The Cordoba Fighting Dog
Animal Empathy Kurser: Obligatorisk i skolorna?
Så här ansöker Horse Polo Wraps & Vad du bör veta om dem

Leave a Reply