Katt Leksaker: tre typer att din katt kommer att njuta

Räkna ut vilken typ av leksaker för att få din katt är en av de svåraste saker att göra. Om din katt är något som min man är mycket noga vilken typ av leksak som du kan få för dem och då är man mycket lycklig om din katt även spelar med leksaker. Men kattleksaker inte föremål som är mycket billig när du måste köpa flera typer av kattleksaker eftersom du inte är säker på vilken av de leksaker som din katt kommer att vilja spela med. Här är några av de typer av kattleksaker att mina katter tycker riktigt bra att jag bara var tvungen att köpa en eller två av dem i stället för att behöva köpa flera olika leksaker typer.
Den första typen av katt leksak som jag tyckte att mina katter absolut älskar är BadaBeam laserljus leksak. Jag vet att dessa kattleksaker kan vara ganska dyrt eftersom min lokala butik sålde leksak för femton dollar varje som är på den övre delen av min prisklass för min katt leksaker, men mina katter älskar det. Jag vet att för mig den här typen av kattleksaker verkligen fungerar bra på natten för att hålla min katt underhöll och stänga av mitt huvud medan jag försöker få sova.
Den andra typen av katt leksak som jag fann som håller de flesta katter underhöll i min erfarenhet är metspö stil kattleksaker. Jag vet att dessa kattleksaker vissa människor hittar dem tråkigt, men det liknar fiske utom du kommer nästan garanterat att dra i en katt fisk nästan varje gång! Denna mycket roligt att göra eftersom när du rulle i din katt leksak som är en fiske rulle du också normalt ser din katt jaga efter leksaken snabbt och försöker fånga leksaken.
Den tredje typen av katt leksak är en som mina katter är fortfarande slags diffust om, men de leker med dem. Att katt leksak är ingen annan än det normala musen som du kan hitta nästan var som helst. Jag vet att för mina katter nackdelen är om bara en av dem leker med det de blir uttråkade av denna katt leksak snabbt. Ett sätt som jag har hittat för att verkligen behålla mina katter intresse mus katt leksak genom att sätta en ton av katt nyp på leksaken.
Kattleksaker är inte längre så billig längre. Jag vet att när jag gick till djuraffären sista gången den billigaste katt leksak som jag kunde hitta var en liten liten leksak mus, men jag plockade upp och min katt leker med den leksaken, men bara om jag har det i katt nyp . Så förhoppningsvis kommer detta att hjälpa dig att hitta katten leksak som din katt kommer att njuta.

I Obamas Vita huset hund
Hur introducera ditt räddade hund till sitt nya hem
Katt Märkning Hur hjälpa till att kontrollera din katt Märkning problem
Leveranser att köpa när de antar en katt
Tarmparasiter och luftburna Skadedjur hos hundar och katter
Allt om rasen: Storpudel
Dikter om Life 9: en strof på kaniner
Saker jag lärt mig från att ha en hund
Deodorize en skunked hund
Pet Care för socker Glider
Intressanta fakta om den berömda Clydesdale Horse

Leave a Reply