Katt Flea Life Cycle

Det enda sättet att förstå hur man utrota kattloppor från ditt husdjur och ditt hem är genom att förstå livscykel loppan. Dessa är opportunistiska skadedjur villiga att bida sin tid tills miljön är perfekt för dem att växa och utvecklas. För att förbättra dina chanser att vinna mot dessa skadeinsekter behöver du en loppa behandling som riktar så många stadier som möjligt. Även då du helt enkelt inte kan förstöra dem alla. När loppor gå vidare till nästa steg måste du behandla dem igen.
Det finns fyra stadier i livscykeln för kattloppa, ägg, larver, puppor och vuxna.
Ägg är oftast läggs på ditt husdjur, men sedan släppa att bosätta sig i mattor och mjuka möbler. Den hårda skal av loppor ägg innebär mycket få bekämpningsmedel kan förstöra dem. Ägg kommer att ligga vilande från fjorton dagar upp till tre månader väntar miljöförhållanden vara precis rätt innan vidareutveckla. Om du använder ett bekämpningsmedel som inte dödar loppor ägg, är det troligt att kläckas och åter hemsöka ditt hem och husdjur under de närmaste månaderna.
Lopplarver kläcks från ägg att livnära sig på loppa smuts och annat organiskt skräp på ditt husdjur, mattor och mjuka möbler. De förblir oftast i detta skede av sin livscykel för ett par veckor. Regelbunden dammsugning är ett sätt att minska mängden mat tillgänglig för dem.
Flea puppor är silke kokonger som larverna utvecklas till vuxna loppor. Puppan brukar döljas djupt i högen av mattor där vi brukar inte fokusera våra loppor behandlingar. Puppan kan bo i ditt hem för upp till ett år väntar villkor vara lämpliga för den framväxande vuxna loppor.
Vuxna loppor ur puppan när de känner varmblodiga varelser är nära. De omedelbart hoppa på närmaste lämpliga värden, börja mata och lägga ägg. Varje hona lägger upp till 600 loppor ägg.
Varje katt loppa behandling måste ske löpande. Som du kan se varje steg i loppa kan vänta och återuppstå när förhållandena är gynnsamma. Du kanske inte ser en loppa i tre månader, men om du avbryter loppa förebyggande inom tre månader alla loppor ägg i ditt hem börjar kläckning och starta om hela cykeln igen.
De mer olika skeden av loppor, en loppa behandling förstör, desto dyrare är den. Du kan spara mycket pengar genom att använda en produkt som bara förstör loppor ägg och larver. Men måste du göra en första behandling med en annan produkt för att eliminera vuxna loppor också. Långsiktig din billiga behandling för att döda unga stadier av loppor bör hålla ditt hem loppan gratis. Men några husdjur går utanför eller besöka utifrån är sannolikt att få nya vuxna i ditt hem.
Genom att förstå hur lätt det är för unga loppor att vänta på den rätta förutsättningarna du nu vet en katt loppa behandling är alltid ett pågående projekt.
För mer information om katter loppor behandling tillsammans med andra kattloppa och problem fästing besöker Cat Flea & Tick Behandling webbplats.

Bästa Utomhus Hundraser
Fyra enkla sätt att förstöra en hund
Cherry Barb Faktablad
Tips för hur man Groom en katt
Hjälp! Min katt inte använder kattlådan Anymore
Hur ta hand om dina hundar på sommaren
Tips för Boxer Puppy Training
Reptil Cage Belysning
Roliga aktiviteter för barn: hur man gör Stilts från kaffeburkar
Olika arter av Parrot
Hur man ger din hund en över disk hosta suppressant

Leave a Reply