Katt Diskussion: en nervös katt jamar oro

Vissa katter mjau hela tiden. De jamar när du vandrar i rummet. De jamar när du börjar öppna kattmat kan. Dessa är alla lätta att förstå och verkar röra den aktuella händelsen. En nervös katt talar ur det blå och det oftast betyder något är upp.
Jag upptäckte nyligen att min nervösa katt, en som körs när kontaktats av den andra katten, eller en människa, skulle ibland fram till mig jamar oavbrutet och alla pratar jag gjorde det värre. Den jamar blev högre och vid en pint hon skulle följa mjau med en bit.
Jag snubblat på svaret genom min svärdotter konversation. Hon har även en nervös katt. Hennes katt som mitt är nervös om att äta också. Nervösa ätare inte stannar nära skålen när någon eller annan metoder katt.
Min svärdotter nämnde hon var tvungen att gå få kattmat innan hennes katt blev upprörd eftersom torrfoder containern var hal full och katten kunde se det. Hon sa att han fick alltid nervös när maten sjunkit till halva vägen. På den tiden tänkte jag, nu är udda. Behållaren var semi transparent och hon nämnde att han kunde se maten nivån sjunker under en behaglig nivå.
Senare samma månad jag observerade min katt agerar upp och jamar. När jag skulle gå upp från där jag var under jamar sessionen skulle min katt sluta jamar kort och vänder för att gå ut ur rummet. Om jag inte följer direkt började hon jamar, men den här gången var det starkare.
Jag minns vad min dotter-in-law sade. Så jag gick mot livsmedelsområdet och katten följde och blev tyst. Jag har två behållare för livsmedel i utfodring området. En var full och en var halvfullt. Det har alltid facinated mig att en behållare föredra framför den andra. Men idag, undrade jag om katten jamar över en behållare som var halvfull medan den andra var fylld till brädden. Så jag väljer att titta och se.
Jag såg senare katten äter. Hon hade valt halvfulla behållare. Då märkte jag att den andra katten gick in och åt, även ur den halvfulla behållare. Denna behållare var en längst bort från dörren. Varje katt verkade föredra en behållare över den andra.
Jag väljer att byta behållarna. Jag satte den fulla behållaren längst in i rummet. Jag märkte att först katterna fortfarande skulle äta ut om behållaren som redan var halvfullt men sedan började byta till behållaren längst in i rummet.
Tillbaka till jamar. Det slutade. Tills hela behållaren sjunkit till halvvägs. Sedan nervös började Nelly jamar igen.
Min son hade en idé. Han sa att han skulle täcka semi transparenta delen av behållaren så att katten could’n se när det började bli tomt. Det låter som bra idé. Såvida du inte är den mänskliga som använder den semi genomskinliga området för att se när den behöver påfyllning!

En Köpguide till Pet Food: Att veta vilka ingredienser att se upp för
Dra nytta Koi Avel
Rom Veterinary Center PC i Rom, Pennsylvania
Kaniner: för avel och husdjur
Gör din egen ekologiska hundkex
Hur kan man förhindra Bloat hos hundar
Hur man hittar gratis planer på att bygga din egen katt Condo
Ormar som husdjur
Silver Shark Faktablad
När Älg falla från himlen
Grooming en häst

Leave a Reply