Karmin

Anta skydddjur kan vara mycket givande. Inte bara antar ett skydd djur en givande upplevelse, men den har också flera fördelar. Jag har personligen antagit skydddjur och det har alltid varit en positiv upplevelse för mig. Däremot har lite jag vet att när jag antog Carmine, skulle han bli min bästa vän.
En av fördelarna att anta en kvinnojour djur är att du ger katten eller hunden en chans att ha ett evigt hem. Personligen har jag antagit fyra katter från skyddsrum. Många underbara djur avveckla hemlösa av många olika skäl, deras ägare kan ha förlorat sina hem eller flyttas och lämnade sällskapsdjur bakom var husdjur inte en bra passform för hemmet eller djuren övergavs av någon som inte längre kunde ta hand om dem.
Jag antog mitt senaste katt från PetSmart antagen Center, som rymmer hemlösa husdjur som är redo för antagande. Jag ville ha en lekkamrat till min katt, Milita, eftersom jag var tvungen att tillbringa många timmar mellan forskarskolan och min praktik på den tiden. När jag gick in i antagandet centrum såg jag en orange kattunge och jag visste att jag var tvungen att ha det! Jag fick någon att ta honom ur buren och han satt i mitt knä och spann. Jag fyllde i antagandet formuläret och nästa dag kunde jag ta min apelsin kattunge, Carmine, med mig hem.
En annan fördel med att anta ett skydd djur är att de flesta skyddsrum ger spay / neutrum, vaccinationer och två veckors veterinärvård för djuret som en del av antagandet avgift. Vissa skyddsrum ger även mikrochips för djuren som en del av antagandet avgift. Till exempel när jag antog Carmine från PetSmart antagen Center han kastrerad, hade sin rabiesvaccination och fick två veckors veterinär vård om han råkade bli sjuk under de första två veckorna av mig att ta hem honom.
Carmine övergång till hemmet var lite svårt, inte för honom, men för Milita, min grå siames / tabby mix. Milita verkade verkligen ogillar Carmine och det faktum att jag hade fört honom in i hemmet. Hon var inte intresserad av att spela med honom medan alla Carmine ville göra var att spela med henne. Milita verkade också vara galna att Carmine nu sov på sängen på natten med mig när det hade tidigare varit * henne * plats.
Det tog säkert lite tid för Milita att vänja sig vid en annan katt i huset, men nu båda katterna är nöjda. Milita har återupptagit sin plats på min kudde på natten medan Carmine har vidtagit för att sova vid min sida. Katterna har även vuxit att älska varandra och ofta sover i samma rum.
Jag har haft Carmine i mer än fyra år nu. Han har blivit min bästa vän och han är en underbar katt. Han stannar nära mig när jag inte mår bra, berättar när det är dags att vakna upp och somna, hälsar mig när jag kommer hem, och pratar med mig hela tiden. Liksom Carmine, de andra katterna jag har antagit från djurhem i det förflutna, var också stora katter, alla mina anta erfarenheter har varit positiva.
Om du är seriöst funderar på att skaffa ett husdjur, skulle jag starkt rekommendera checkar ut djurhem nära dig. Ge ett husdjur en chans till ett evigt hem genom att från din lokala djurhemmet.

Mat för katter med njursjukdom
Bonnie: Sök Hund Sök Dog Foundation
Produkt granskning: Cy-Purr Mouse Cat Toy
Hur man sätter din katt på en diet
Gerbil Avel tips
Köpa Hamstrar: A True Story
Min söta Snow Dog
Ge din hund en massage
Holistic Pet Care – vibrerande terapier
Hund grooming tips
Allt om att behandla kattloppor

Leave a Reply