Känslig mage hos hundar

Många djurägare tror ingenting av sin hund kräkningar ibland. Även om hunden kräks varannan dag, kommer vissa djurägare tror ingenting av det. Om din hund har kräkningar upp galla eller mat på regelbunden basis, bör du planera att se din hunds veterinär att ta upp frågan. Din hund kan ha en känslig mage och den nuvarande livsmedelskrisen som du matar honom / henne inte kan vara perfekt, eller det är vad som orsakar problemet. Om din hund är också med diarré, han / hon kan göra med irritabel tarmsjukdom (IBD). Detta är ett tillstånd där din veterinär kan testa för att bekräfta att det inte existerar.
Om din hund har en känslig matsmältningssystem, bör du börja en diet som förhindrar överstimulering av mag-tarmkanalen. Med detta menar jag att du ska lägga din hund på en känslig mage kost. Science Diet har ett livsmedel som är specifik för känsliga magar. Denna mat minskar kraftigt illamående sekundärt till livsmedel intolerans från en känslig mage. Detta är ett problem som du borde ha tagit med din veterinär. Om du inte gör det kan du börja se viktminskning och andra onormala förändringar från att inte äta ordentligt och kräkningar så mycket. Det finns många hundar där ute som har känsliga magar och det är en uppgift för ägaren att vara medveten om det och informera veterinären om att kräkningar har pågått under en viss tid. Många gånger, eftersom ägaren inte anges något på den vanliga wellness examen går känslig mage un-upp och hunden kommer att fortsätta att kräkas.
Kräkningar är inte normalt för en hund att göra varannan dag. Om din hund kräks efter att ha druckit stora mängder vatten för fort, det är normalt. Dock är kräkningar 30 minuter efter varje måltid ett problem och måste åtgärdas. Om du nyligen har bytt till ett nytt livsmedel och plötsligt ändrat maten din hund kan ha en svår tid övergå till det nya livsmedlet. När du vill byta ett livsmedel bör du sakta övergång din hund över en vecka. I slutet av veckan, bör du mata bara den nya maten. Din hund kan också ha att göra med en födoämnesallergi. I båda fallen ska du rådgöra med din veterinär och bestämma vad de ska göra för att ta itu med kräkningar.

Djurägare måste tänka Farliga Vinter hälsa för sina katter och hundar
Katt Care Guide: Hur man Groom en katt
Jag kommer inte bära päls Eftersom. . .
Silver Shark Faktablad
Hur man klär upp som figurer från Twilight-serien för Halloween
Allt om parasiter
Allt om rasen: engelska Foxhound
Vad du bör veta innan du köper en hamster
Hjärtmaskar i katter och hur man behandlar dem
Farliga livsmedel för katter och hundar
Pärlhöns: stora fåglar att hålla

Leave a Reply