Kanin Behandlar

Även om du kanske funderar på att skaffa en kanin du kanske inte inser det stora utbudet av godsaker som du kan ge dem. Jag vet att när jag växte upp med mina kaniner brukade jag ge dem ett stort urval av godsaker för att komplettera kanin pellets mat som du kan köpa från de lokala foderfabriker. Jag vet att vissa människor kanske inte inser att du kan ge din kanin ett urval av godsaker och så jag tänkte att jag skulle dela några av de godsaker som jag brukade ge mina kaniner.
Den första behandla som jag brukade ge mig kaniner som de älskade är morötter. Nu vet jag att det verkar ganska självklart, men vissa människor kommer att förbise detta som ett alternativ för att ge sina kaniner en bra omväxling behandla jämfört med den normala pellets maten. Det och en morot kan du börja få en ännu starkare band med din kanin hand mata dem morötterna. Jag vet att det verkligen hjälpt mig att förstå mina kaniner bättre.
Den andra behandla som jag tyckte att mina kaniner älskade var alfalfa. Den alfalfa jag skulle ge dem i deras skålar. Nu det sätt som jag brukade få alfalfa var antingen i ett block eller i lös förpackning. Nu med blocket jag kunde sätta alfalfa rakt in i buren för dem att njuta av. Men med alfalfa som var löst jag skulle behöva sätta dem i en skål för min kanin att njuta av.
Den tredje behandla som mina kaniner gillade, men inte så bra som de två som jag redan har nämnt var selleri. De verkade gilla selleri i några av de sätt som de gillade det ovanstående, men det tog dem lite längre tid att äta selleri. Det är så jag räknat ut vilken av godsaker som de gillade bäst när jag skulle ge dem behandlar.
Nu är alla stora fester för din kanin och du kommer att behöva utrymme dem och ändå ge pellets mat som du fick veta att när du köpte din kanin. Ett annat bra ställe att hitta några fler behandla idéer för dina kaniner är antingen i några av de böcker som du kan köpa på kanin vård, internet, och även den person som du köpte kaninen från så sätt kan du förhoppningsvis lära vilken typ av mat de kaniner föräldrarna var vana vid att äta som godis.

Förbereda Driftwood att dekorera ditt akvarium
Topp 10 Tillgiven Hundraser
Barack Obama illgärningar amerikanska hundar
Hur att rengöra hundens tänder
Så här ansöker Horse Polo Wraps & Vad du bör veta om dem
Tillhandahålla vatten för dina hästar under sommaren
Förskjutning av käftarna hos hundar
Degloving Skador i djur
Fakta om luftvägssymtom i Cats
Varför Undvik Katt Operera bort klorna
Metoder för avelssvin

Leave a Reply