Kan Dog Training Aggression Orsak Dog?

Hundägare se upp! Det finns belägg för att vissa hundträning metoder faktiskt kan göra din hund aggressiv.
En studie (Undersökning av användningen och resultaten av konfronterande och icke-konfronterande träningsmetoder i klient-ägda hundar) visar oönskade beteenden utfördes av Institutionen för kliniska studier School of Veterinary Medicine vid University of Pennsylvania. Syftet med denna studie var att utvärdera effekterna och riskerna med historiskt metoder att hantera beteende problem.
Studien genomfördes under en ettårsperiod via frågeformulär från 140 kunder som avses för beteende-tjänster. Resultaten visade att 25 procent av tiden obehaglig eller konfrontationer metoder som tidigare använts framkallade en defensiv aggressiv respons från hundarna. Dessa var hundar som inte hade handlat aggressivt före användning utbildningsmetoder i fråga. De som hade visat någon ägare aggression innan träning var ännu mer benägna att svara på utbildningsmetoder aggressivt, speciellt när man använder alfa rullar och skriker NEJ. Med andra ord, kämpade hundarna tillbaka!
De aversiva hundträning metoder att hundägare skulle uppmuntras att använda av andra källor var följande:> Hit eller sparka hund (43 procent)
> Growl på hund (41 procent)
> Fysiskt våld frisättningen av ett objekt från en hunds mun (39 procent)
> Alpha rulle (31 procent)
> Stirra på eller stirra hund ner (30 procent)
> Dominans nedåt (vilket hunden lägga genom att hålla ner honom) (29 procent)
> Ta hunden med käkar och skaka (26 procent)
Men lite ledsen, jag är inte förvånad över denna statistik.
En stor del av mina kunder erkänner att de har försökt ett eller flera av ovanstående metoder för att kontrollera oönskade beteenden i sina hundar innan du ringer mig. Men det är en källa till rekommendation för att använda dessa metoder hundträning som alla hundägare bör varnas för.
Enligt samma studie de två vanligaste källorna var själv och [hund] utbildare.
Jaget källan är lätt att förklara. Allt du behöver göra är att titta på TV för att förklara denna källa. Men hunden utbildare källan är en annan historia. Dessa är (så kallade) proffs som betalt för sina tjänster, som inkluderar rekommendera metoder hundträning som är kända för att främja en aggressiv respons i ditt husdjur minst 1/4 av tiden. Varför händer detta?
Rita på min egen erfarenhet, de flesta tränare har jag känt som använder konfrontationer metoder hundträning är i förnekelse.
De fokuserade på 75 procent av den tid som deras metoder inte skada snarare än 25 procent av de fall där den gör. När det går dåligt tenderar att tro att orsaken är på grund av hunden eller ägaren snarare än själva eller de metoder de använder. De (hundtränare) motiverar sitt handlande genom att falla tillbaka på historiska användning av samma metoder, såsom metoder som används för att träna militär eller brottsbekämpande arbetande hundar. Det är imponerande att hundägare. Trots allt, om någon kan träna en brukshund, bör de vara kvalificerad att träna ditt husdjur! ELLER, kanske inte!
Även få studier har undersökt träningsmetoder som används på arbetande hundar finns det en färsk undersökning (träningsmetoder av militära hundförare och deras inverkan på lagets prestationer) kompletteras med Laboratoriet för Anatomi och etologi Husdjur vid universitetet i Namur i Belgien som undersökt 303 belgiska militära hanterare “användning av starka träningsmetoder om militära arbetande hundar. I studien konstateras att hunden / hundföraren lagets prestationer påverkades av träningsmetod. Låg prestanda hundar fick fler aversiva stimuli än högpresterande hundar. Studien rapporterade nyttan av att fastställa ett nytt utbildningssystem som skulle förlita sig på användningen av mer positiva träningsmetoder. Dessutom föreslog de att utarbeta en kurs i utbildning principer för hanterarna.
Vad betyder då allt detta?
Det verkar som om bevis montering i för att använda positiva metoder hundträning och icke-konfronterande tekniker för att hantera frågor hundens beteende, såvida inte du vilja oddsen fram av de vetenskapliga studier. Inte jag. Mina husdjur är dyrbar för mig. Om jag visste att det fanns en 1 på 4 chans att metoderna en hund tränare använde för att lösa min hunds beteendeproblem kan få dem att bli aggressiva och därför osäkert att bo i någons hem, skulle jag förmedla sina tjänster.
Tänk på det här sättet: om din veterinär ordinerats medicin för din hund och sa att det fanns en 75 procents chans att det skulle bota din hund men en 25 procent chans att det skulle döda dem, skulle du ta chansen?
Fortsätt att läsa The Dog Lady artiklar, du kommer att lära dig!

Påskharar Gör inte bra husdjur
Gratis Pet Product kuponger
Gratis Dog Bakgrund Ladda ner skrivbordet från Dogtown
Livet som Cocker mamma
Mini Lop Kaniner som husdjur
Hur man skär ner på kattallergener genom att ge din katt eller kattunge ett bad
Tre platser i och runt Knox County Tennessee att adoptera en katt i juni
Varför är min hund så törstig?
Lokalt ägda småföretag: Classy Clawz och Pawz
Scissortail Rasbora Faktablad
Avel Sugar Gliders

Leave a Reply