K9 Friends United Webbsida – Det är Grrrreat för anslutning Hundägare

Detta är goda nyheter eftersom en Nordirland människan har skapat den första onlinetjänsten för hundägare som låter hund älskare att ansluta via sociala nätverk, liknande Facebook. Diarmuid Scullin från Cookstown i grevskapet Tyrone, ställa in fantastiska K9 Vänner United att ge hundägare över hela världen med en plats att chatta, byta tips och träffa nya människor. Och så är framgången för hans hemsida k9friendsunited under det senaste året som ordet har spridit sig och människor nu logga in från så långt bort som Argentina, Nya Zeeland, USA och Kina.
En livslång hund älskare, innehåller Diarmuid webbplats ett galleri där man kan visa upp fotografier av din dyrbara pooch samt ladda upp videoklipp. Den Tyrone Mannen förklarade att inspirationen för webbplatsen, baserat på de återförenas Vänner och Facebook begrepp, kom från hans dagliga arbete.
Jag är en lång sträcka lastbilschaufför och när jag var ute och om jag märkte att många människor var ute och gick med sina hundar på egen hand. Så jag bestämde mig för att göra något åt ​​det och jag ställer in webbplatsen. Och inom några timmar efter att gå online, jag fick meddelanden från hela världen. Så nu, när jag tar en paus från att köra kan jag logga in på min laptop vid vägkanten, sade han.
Hund älskare som registrerar sig på det roliga webbplats kommer att ha fullständig kontroll över sin personliga hemsida och kan redigera innehållet när som helst. Dessutom kan alla som registrerar chatta med andra i realtid, eller posta en blogg, om de har något att säga.
Det finns också en upphittat avsnittet bör din hund har försvunnit, och en gripande minnesmärke sida som gör att du kan hylla en mycket älskad avliden husdjur.
Den Tyrone mans jobb innebär att spendera långa timmar hemifrån hela Storbritannien och Irland, och detta är den enda anledningen till att han för närvarande inte äger en hund. Han hoppas att se platsen expandera i framtiden eftersom fler och fler hundälskare registrera sina pooches.
K9 vänner förenade webbplats ger människor ett alternativ till de glansiga tidningar. De kan byta idéer, träffa likasinnade och prata om sina hundar, sade han.
Så om du hund är avundsjuk på din egen sida på ett socialt nätverk som Facebook, Bebo eller återförenas Vänner, varför inte låta honom eller henne att delta i online roliga genom att logga in k9friendsunited – du skulle skällande galna att vägra!

Holland Lop Rabbit Ras profil
Hålla Kitty Utanför Köksbänken
Topp 10 mest populära hundraser (1-5)
Allt om rasen: portugisiska nötkreatur förföljer
Varför äga en katt?
Fördelar med Professionell Dog Training
Hudvänliga Hund: De bästa hundarna för allergiker
Hundar är Osjälvisk
En katt ägare guide till Gingivit behandling och förebyggande
Varför du aldrig ska ta din hund att arbeta.
Katt Proof ditt hem från dessa fem Problem

Leave a Reply