Juni är Adoptera en katt Månad: Var adoptera en katt i Cincinnati

Visste du att juni är Adoptera en katt månad? Om du bor i eller i närheten Cincinnati, kolla in dessa lokala sällskapsdjur skyddsrum i området Cincinnati.
Herrelöst Antagande Program
Den herrelöst Antagande Programmet ligger i Newport, Kentucky. Kolla in hemsidan i slutet av den här artikeln för mer information om denna katt adoption anläggning. (Det finns också hundar att anta på detta Cincinnati området sällskapsdjur skydd. Den herrelöst
Antagande programmets webbplats har fotografier av husdjur som är tillgängliga för adoption. Den har också en online-ansökningsblankett för katt antagande (liksom hund antagande). Dessutom kan du välja att skapa ett husdjur, att hjälpa till med sin omsorg.
Save Our Strays i tri-state
Beläget i Cincinnati, Ohio, Save our Strays i Tri-staten har en informativ hemsida, visas i slutet av denna artikel. Du kan hitta program och mycket mer information för att anta en katt eller hund på webbplatsen. Den har även en insamling musikalisk cd, som du kan köpa för att hjälpa Save Our Strays skydd.
Purrfect Vänner Cat Rescue
Denna katt adoption centrum ligger i Greater Cincinnati, Ohio. Purrfect Vänner Cat Rescue webbplats finns i slutet av denna artikel. Den innehåller ett ansökningsformulär online, bilder på katter som har antagits, katt tips och ytterligare information. Den innehåller också denna hjälp lista över Cincinnati djurhem där man kan adoptera en katt eller hund.
SCOOP
SCOOP är en lokal djurhemmet och räddning grupp för katter och andra husdjur i Cincinnati. Den här sidan från SCOOP webbplats visar adoptable katter. Också ta en titt på SCOOP webbplats för massor mer information om anta en katt i området Cincinnati. SCOOP samarbetar med andra kvinnojourer så att här är många husdjur som visas på sin webbplats.
För andra platser i djurhem där man kan anta ett husdjur, kolla Anta en Pet webbplats. Det låter dig söka efter anläggningar baserat på din plats och om du letar efter en hund eller katt. Den har fotografier av hundratals husdjur som är tillgängliga för adoption.

Topp 10 mest populära hundraser (1-5)
Olivers och Brownie dikt
Exotiska Hundraser – beskrivningar och egenskaper
Den stora Albatross
Den hälsosamma val: Förstå Hundfoder Etiketter
Pet Begravningsplatser i området Boston
Plast kyrkan: Del 1: Burn Factor
En hyllning till vår hund: Nick E. Reed
The Joy att visa din hund
Tropisk fisk: Hur ta hand om dem
Husgeråd som kan användas i en hamster bur

Leave a Reply