Juni är Adopt-A-Cat månad!

Våren frambringar många saker, bland annat fler kattungar! Vi kan se dem roaming i skogen, hängande runt lador och skjul, och kanske våga in i våra bakgårdar och på vår tröskel. Det finns så många hemlösa katter och kattungar som behöver vår hjälp och i behov av ett hem. Även om det är svårt att uppskatta antalet hemlösa katter, statistik publicerades i 2005 på peteducation ange att uppskattad befolkning på hemlösa katter i USA (70 miljoner euro) är nästan lika med antalet ägda katter (75 miljoner euro). I statistiken ingår även det faktum att hela våren och sommaren, hela landet djurhem är överösta med massor av kullar av kattungar. Tragiskt nog kommer cirka 71% av dessa djur måste avlivas eftersom det inte finns tillräckligt kärleksfulla hem.
Årligen under juni månad, främjar American Humane Society, en ideell organisation som grundades 1877 för att skydda barn och djur, anta-A-Cat månad ®. Syftet med Adoptera-A-Cat månad är att uppmuntra antagandet av katter och kattungar, och även att utbilda samhället om den tragiska situationen vi står inför med så många hemlösa katter. I samband många skyddsrum värd speciella adoption evenemang i juni, uppmuntra placeringen av katter i kärleksfulla hem och skapa medvetenhet om det ansvar vi står inför.
Under juni månad, gör American Humane Society extra PR arbete för att skapa medvetenhet om hemlösa katter och informera allmänheten om vad som kan göras för att ta hand om dem och minska antalet av dem i framtiden. De varna allmänheten om de många andra sätt vi kan hjälpa, även skänka pengar och frivilliga tid. De ger tips om att tillhandahålla mat och utomhus skydd för vilda katter, hur noga för att fånga dem, få dem ändrade, och placera dem tillbaka i deras utomhus platser eller kolonier så att de inte längre fortsätta att reproducera och bidra till katt överbefolkning, och informera om pengar att spara kliniker och evenemang för att ha förvildade katter ändras.
Du kan också kolla in American Humane Society webbplats för information om hur man kan integrera nyligen antagna husdjur i ditt hem. Om du vill adoptera en katt eller kattunge, vänligen gör! Och om du inte vet var du ska hitta en katt eller kattunge som är upp för antagande, är PetFinder ett bra sätt att kontrollera dina lokala härbärgen för tillgängliga katter och kattungar. Om du vill donera pengar till en lokal kvinnojour, kan du överväga att skyddsrum som inte-döda vindskydd, där pengarna går mot att ta hand om katter och kattungar, snarare än att sätta dem att sova.
Min favorit PR uttalande om att anta ett husdjur, som jag har sett på flera webbplatser, även om jag inte minns vilka är, när du antar ett husdjur, behöver du inte bara spara ett liv, du sparar två. Du sparar livet av djuret du sätta i ditt eget hem, och du gör plats för en mer i skyddsrummet.

Skötsel av Aging hund
Utbildning av Undergiven hund
Översyn av Pounce Tarter kontroll behandlar för katter
Skaffa en ben från Growling hundens mun med denna teknik
Valueheart hund hjärtmask medicin
Hur du tränar din hund för livet: Lydnad Utbildning övervinner mest hund beteendeproblem
Holistic Pet Care – Hands-On terapier
Recension: Super Pet Sleep-N-Bedroom Set, 4 bitar
MarineLands kejsare 400 Filter recension
Ta en aktiv strategi för hus utbildning din hund
De Nesting Platser för fåglar

Leave a Reply