Julen hundgodis

Du gör cookies för dina grannar och dina vänner på julen, men hur är din hund? Han är människans bästa vän, trots allt. Du kan enkelt göra din hund lite jul behandlar med ingredienser du förmodligen redan har i huset. Du bör inte ge din hund regelbundet cookies, eftersom de kan innehålla ingredienser som inte är bra för hundar. Följande recept är säker för din valp.
Julen Treat # 1
Få ut din matberedare och kasta i ett ägg. Se till att du tar bort alla skal innan du fortsätter. Lägg nu till en-och-en-halv koppar hela vetemjöl, samma mängd Bisquick, en halv kopp hackade myntablad, fyra msk. av margarin, kvart kopp mjölk och en-och-en halv tsk. av majssirap. Kombinera. Kasta lite mjöl på ditt arbete yta och placera degen från matberedaren på mjöl. Rulla ut och klipp julen former av det med kommer julkaka fräsar eller din kniv. Placera på en plåt och låt koka i 20 minuter vid 375 grader Fahrenheit. Placera i en jul tenn eller en plast blixtlås påse efter att de har svalnat.
Julen Treat # 2
I en stor skål placera nio koppar hela vetemjöl. Lägg en kopp jäst, en msk. av salt, och en msk. av vitlökspulver. Blanda dessa ingredienser tillsammans och sedan lägga tre koppar vatten. När detta kombineras, kommer du att ha en viss deg. Placera lite mjöl på mjölat arbetsyta område och rulla ut degen. Skär degen med julkaka fräsar och placera former på en plåt. Grädda i 350 grader Fahrenheit längre än 15 minuter. Stäng av ugnen och låt behandlar sitta tills morgonen.
Julen Treat # 3
I en stor skål lägga två-och-en-halv koppar hela vetemjöl, kvart av en kopp fettfri mjölk, en halv tsk. salt, halv en tsk. av lökpulver, en halv tsk. av vitlök pulver, två tsk. brunt socker, en tsk. av köttbuljong granuler, och ett ägg. När dessa ingredienser kombineras, kommer du lägga en halv kopp iskallt vatten. Blanda igen. Lägg lite mjöl på din arbetsplats, och sprida ut degen. Kavla ut degen och skär former ur degen med julkaka fräsar. Lägga behandlar på en plåt och låt koka i 30 minuter vid 350 grader Fahrenheit.

Levandefödare och deras unga
Mat för katter med njursjukdom
Hur du skyddar dig från en hund Attack
Herrgård med veranda
Tips för att välja rätt Hound för dig och din familj
Skötsel av hundar med allergier
Intressanta fakta om den berömda Clydesdale Horse
Koppel Aggression hos hundar
Behandling av blåscancer i Cats
Jämfört Priser för Advantage Flea Killer för katter
Cat Kroppsspråk

Leave a Reply