Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom

(Washington, DC) South Carolina republikanska Joe Wilson som skrek Du ligger under president Obamas tal på hälsovård till kongressen, föll en annan bomb shell idag och till sin ursprungliga uttalande att anmärkningen inte överlagt. Han har Tourettes syndrom och har bett Tourettes syndrom Association att vara deras talesman.
På tal framför hans kongress kontor var Wilson ångerfull. Jag sa att det uttalande som mig, Du ligger till president Obama, Kenya, inte ordförande, falska födelseattest, inte överlagt, och det var det inte. Men jag har inte varit helt sanningsenlig. Det var på grund av min fortsatta kamp med Tourettes syndrom. Wilson ursäktade igen medlemmar i representanthuset och senaten och högtalare Pelosi, stora rack och vicepresident Joe Biden, hår pluggar, hår pluggar.
Men kanske den största bomben skal var Wilsons påstående att han nekades behandling för hans tillstånd av hans kongress medicinsk plan på grund av att jag hade ett befintligt tillstånd som var tidigare. När utmanas av en Associate Press reporter att uttalandet är meningslöst, svarade Wilson Precis som demokrat sjukvård planen.
Det var detta uttalande som orsakade vissa politiska kommentatorer att tro Wilson helt enkelt använder Tourettes syndrom en ursäkt för att säga något och komma undan med det. Jag tror att Joe Wilson har Tourettes lika mycket som jag tror att Mark Sanford behöver Viagra, sade demokratiska strateg James Carville.
Det kan finnas viss sanning i det. I samma uttalande citerade Wilson en 2004 kontrovers med senator John Kerry, kräver han ber om ursäkt för kommentarer om soldater i Vietnam i 1971. Många veteraner, inklusive jag själv, visa John Kerry vittnesbörd som en av de värsta offentliga förtal någonsin mot tapperhet och karaktär den amerikanska militären, sade Wilson. Emellertid var det senare visade att Wilson var en kyckling hök, som hade fått en student uppskov och inte gått i krig. Wilson svarade helt enkelt, ibland mina oavsiktliga utbrott är ganska långa. Men hatar inte mig eftersom jag har Tourettes.
Beträffande Wilson blir en talesman för Tourettes syndrom Association, organisationens kommunikationschef, Jon Reno, släppt ett uttalande. Vi välkomnar politisk representation, är vi en Tourettes syndrom stödgrupp, inte en psykisk hälsa stödgrupp.
De antydningar att kallas mentalt obalanserad inte styras republikanska partimedlemmar från att stödja Wilson, såsom framgår av Sarah Palin: s senaste Facebook-tillägg. Representant Wilson är en modig person som, trots en utmanande sjukdom, fortsätter att kämpa för Amerika. Vi kan betrakta oss själva välsignade att demokrat död paneler är inte en realitet, för denna röst skulle ha tystats.
Om du gillar det du läser, besök Ed-E-toriella.

När Älg falla från himlen
Mänskliga Pacemakers Ge hundar en andra chans i livet
Halloween Tips för hundägare
Hur ta hand om en äldre inkontinent hund
Den uppslupen Irländsk Setter
Köpa Hamstrar: A True Story
Är låg Carb diet botemedel för Feline fetma och diabetes?
När är Doggie Daycare en bra idé?
Louis 16 Red Velvet
Värdiga Pet Tjänster: en begravning hemma för husdjur
Att hålla en valp från att tugga oönskade objekt

Leave a Reply