Jack Russell terrier

Temperament
I enlighet med sin jakt bakgrund, Jack Russells är djärva, energiska och nyfiken sin omgivning. De har stor uthållighet och trots sin storlek, kommer att springa ifrån sin ägare varje dag. Om det ges tillfälle, de älskar att ströva och en säker trädgård är ett måste. Jack Russells tenderar att vara dominerande och det är viktigt att fastställa vem som är chef i förhållandet, att definiera vem som är pack-ledaren. Dessa små hundar är orädd och kommer ofta ta itu med en hund flera gånger sin storlek.
Gör de bra husdjur?
Jack Russells är lojala, intelligenta följeslagare och tenderar att vara en-man hundar. De är toleranta till en grad, men kommer inte att acceptera missbruk eller grov behandling från små barn. Som ett husdjur, de kräver mer uppmärksamhet än vissa raser som de har massor av energi och behöver regelbunden motion och tider spela.
Får de på med andra djur?
När de var uppvuxna att arbeta med andra hundar, Russells njuta Jack allmänhet bolag. De är inte så vänliga mot katter, men om upp med dem, de normalt inte orsakar några problem. Det är inte en bra idé att hålla kaniner, hamstrar, marsvin eller liknande som hundens jaktinstinkter kommer att sparka in
Svarar de väl Träning?
Jack Russells är ljusa och lär sig snabbt. Använd upprepning och behandlar att lära honom att följa grundläggande kommandon eller ta honom till valp skolan. Den viktigaste lärdomen han behöver lära sig är att han inte är ansvarig.
beteende
Tillsammans med sina aktiva naturer och kärlek för gång och löpning, kan Jack Russells visa några negativa egenskaper. Dessa egenskaper höjer ofta sina huvuden när hunden är uttråkad. Dåliga beteenden inkluderar grävning, yapping och aggression mot främlingar.
Utseende
En typisk Jack Russell kommer att nå 10 till 12 inches vid axlarna. Kroppen är normalt kompakt och balanserad, är fast och hårt utseende. Ögonen är mörka och öronen små och V-formade. Vit bör vara den viktigaste färgen på en Jack Russell med ljusbrun, brun eller svarta markeringar över huvud och kropp. Deras päls kan vara slät eller sträv.
Jack Russells är en mycket populär ras och om de hanteras på rätt sätt kan ge år av glädje till sina ägare. Kom bara ihåg att trots sin ringa storlek, de är inte knä hundar och hatar att bli behandlade som sådana.

Tio av de mest heroiska hundar
Ta hand om din hund under sommaren
Tips för att köpa billiga, begagnade akvarier eller akvarium
Ja, du kan Kull träna din hund
Tips för Horse Training: avancerade steg
De främsta skälen Det är bra att vara en MMA Enthusiast Del 2 av 2
Tämja och bindning med ditt husdjur Sugar Glider
Farorna med Foxtails och hundar
Golden retriever: vilken potential hundägare bör veta
Fem idéer för Dog House Decor
Stoppa hunden från att skälla

Leave a Reply