Ja, du kan Kull träna din hund

Hur många gånger har det regnat eller snöat och du fruktade att behöva ta din bästa vän för att göra sin plikt? Stressa dig hem från jobbet eller utnämningar bara för att få reda på att du var alldeles för sent för att undvika en enda röra? Vi har alla varit där och har önskat att det fanns ett alternativ till den vanliga utbildningen för att göra det lättare för oss och bekvämare för våra bästa vänner. Jag har hittat en lösning. Kull utbildning! Ja, strö träna din hund kan vara lätt och givande för dig och din hund. Tänk om du inte är hemma vet exakt vart man ska gå och inte fastnat försöker hålla det, att veta att de kommer att skällde om de inte gör det. Dessutom, när du kommer hem från en lång dag på jobbet och behöver inte springa runt städa mässar från hela dagen kan du spendera den tiden prisa och visa kärlek till din hund. Vilket bättre sätt att tillbringa den tiden.
Okej jag är såld, säger du, nu vad? Tja, om du har en valp eller en äldre hund är det möjligt att strö tåg dem. Naturligtvis med en valp är det lite lättare som vanligt att träna dem att göra något nytt. Först av allt, hitta din plats. Välj ett område som är lättillgängligt för hunden, och till er, för att kunna rengöra. En hård yta golv skulle naturligtvis vara det bästa valet, eftersom det är lätt att rengöra om det finns overspills eller olyckor. Sedan plocka din kattlådan. Om du har en kvinnlig hund kan du välja vilken låda kattsand finns i butik. Om du har en manlig hund du måste ta hänsyn till det faktum att de förmodligen kommer att lyfta sina ben. Detta är fallet med min hund. Vad jag gjorde var att jag gick till affären och fick en av de klar plast lagringsbehållare. Jag klippte då en dörr på framsidan. Bara en kvadratisk öppning från topp till ca 1 1/2 från botten. Detta fungerar bra för min hund. Nu för kullen delen. Jag har katter så min hund går i regelbunden kattsand. Men när jag först började träna honom, och om jag bara hade en hund skulle jag välja furu träpellets. De är mycket säkra och giftfria och hjälp med lukt också.
Okej, nu är du redo att börja träna! Du kommer att bli förvånad över hur snabbt din hund tar detta! De är utbildade ungefär samma som du skulle träna dem att gå ut. Utfodring din hund vid en viss tidpunkt och sedan ta dem till kullen inom ca 30 minuter till 45 minuter efter kommer vanligtvis att fungera. Du kommer vanligtvis att kunna fånga dem när de kommer att behöva gå och ha dem i kullen. Jag blockerade bara dörren med min hand för att hålla honom tills han gick. Om de går i kullen har en behandling redo och ge dem massor av beröm. Använd godis som är specifika för kullen utbildningen så det verkar som en riktigt speciell behandling för dem. Varje köpta godsaker kommer att fungera bra. Självklart, om din hund är kräsen kan du behöva prova olika sorter! Förvänta olyckor, precis som alla utbildningsprogram, kommer saker och ting inte alltid går som planerat. Om du fånga din hund i mitten av akten ge honom en fast NEJ och satte honom omedelbart i kullen. Om de avslutar sin verksamhet i kullen se till att ge dem en behandling och massor av beröm! Om de inte gör det, bara skjuta till nästa gång.
I ingen tid alls kommer du att ha en hund som är helt oberoende och kan vara säkert och hygieniskt kvar inomhus medan du är på jobbet etc. utan att du oroa dig för fruktansvärda röran kan du hitta när du kommer hem. Din hund kommer också att känna glädjen i din ingen stress återvända hem prisas för att göra ett bra jobb i sin kull!

Tips om hur att hålla din hund lycklig
Minnas My Dog Jiggers
Översyn av nuvarande Solana Aquarium
Undervisning Din Kaxig nymfparakiter till Diskussion
Äga ett husdjur kan påverka din livskvalitet
Tandvård Tips för katter
Hur förstå dina fåglarnas beteende, del två: vocalizing och skrikande
Tre steg till en välutbildad hund
Pennachio Jewelers en stor dröm blir sann i Glastonbury, CT
Komma till rätta med Koi Avel
Allt om rasen: Basenji

Leave a Reply