Investera i en Koi

Investera i en koi! Ska jag ha en stor bakgrund upplevelse i koi att börja det som ett företag och investera en summa pengar i det, antar jag experter skulle inte sätta upplevelsen som ett måste, du kan ha en bra guide och hålla fast vid det. Skulle det verkligen vara så att lönsamt att investera i att höja upp och avel koi? Vissa människor skulle undra när man hör detta uttalande ge råd dem att investera i kois. Jag antar amatörer och experter, som försökte det, skulle definitivt säga ja. Även om de skulle också säga, det är ett svårt sätt att få denna kvalitet koi, du söker och det skulle belöna dig bra vinst du drömmer om. För en god kvalitet koi, måste du veta hur man väljer de överordnade kois, om föräldrarna är av god kvalitet och alla lek förhållanden och vattenförhållanden hålls på rätt sätt, kommer du vara säker på bästa kvalitet för avkomman koi .
Ta hand om ditt val, har ett bredare tillämpningsområde och se framåt, kan du välja en liten koi med en viss färg mönster antar att det kommer att hålla ser ut så här när den växer upp, vilket inte är fallet, orsaka prickar i mönstret inte skulle växa med fisk, så det slutar med ett annat mönster av färg från en du väljer och därför kommer detta att vara färgmönstret ärvt av avkomman, även ta hand om hygienen beträffande blodslinjer av Koi alltför , så att att ha de första kois kurs avkomma.
Det finns över hundra olika typer av kois registrerade över hela världen och speciellt i Japan, som koi är ursprungligen kommer formen Japan men nu avel överallt i hela världen, så har du ett stort utbud av alternativ för din koi, i princip dessa typer varierar beroende på Koi färgmönster. Basfärg för koi är svart och vitt med lite blandade färger till dem, och ibland koi är av en enda färg.
Koi ålder har ett stort inflytande på uppfödning av koi, för ung eller för gammal koi inte skulle ge de resultat som krävs, en ålder mellan 4 till 5 år skulle vara en som ger perfekt lek och avel.
Vad bör jag tänka på för en kvalitet koi återger? Räcker det inte att välja en god kvalitet förälder för en kvalitet avkomma någon skulle undra, och naturligtvis är det inte tillräckligt, skulle andra dödliga orsaker påverkar odling av koi och hälsa och följaktligen är reproduktion, liksom dammen design, vattnet färskhet och tillräcklighet. Uppfödningen det själv har en viss tid på året och temperatur. Avel är vanligtvis mellan våren och sommaren.
När en kvinnlig koi är mogen nog har detta tecken i sin form och när dessa tecken syns deras uppfödare bör införa 2 manliga kois denna kvinnliga koi i en separat damm för avel, förväntar sig en obehaglig lukt från avel dammen efteråt. Den kvinnliga koi lägger sedan tusentals ägg, hälften av dem kommer bara överleva tills att vuxna koi. Dessa ägg måste separeras från överordnad koi så att de inte äts av dem.
Avel är inte så svårt, men det kräver mycket kunskap och god gäller för den professionella styrningen, skulle det gå bra och du skulle tjäna tusentals dollar från denna verksamhet, är det verkligen lönsamt, särskilt kvalitet, vackraste av koi, skulle verkligen krävas av en massa köpare om du var smart nog att göra sin färg mönster möte den standard som krävs av läckra koi fans.

Backyard Kycklingar en stor källa till naturliga insektsbekämpning
Fisk akvarium Överväganden
That Girl Versus Sex and the City
Första hund, Bo, Fogar första familjen i Vita huset
En loppa-Free Home och hund utan Aktuella Insekticider
Project One Jackson Square
Sweet Little Innocent Man
Djurförsök: En grundlig titt på en pågående debatt
Ferret: Är det rätt husdjur för dig?
Hur man matar och tar hand om din sköldpadda
Varför Undvik Katt Operera bort klorna

Leave a Reply