Intressanta berguv Fakta

Fantastiska fakta om den vackra berguv – De har inte horn – De två saker som sticker upp från den stora Horned Owls Head är tofsar av fjädrar som kallas Plumicorns. De är inte horn eller öron.
Deras öron är olika varandra – Owls hör exceptionellt bra eftersom ett öra är placerad högre upp på skallen. Den högre örat är så ugglan kan höra ljud från ovan. Den nedre örat är till för att höra ljud nedan. Detta kallas asynkron hörsel.
Deras ansikten hjälpa sin hörsel – i ansiktet på Great Horned ugglor och de flesta andra ugglor finns mycket kort fjäder i en rundad mönster som bildar en ansiktsbehandling skiva. Denna ansiktsbehandling maträtt fungerar som en parabolantenn, ta emot ljud och kanalisera dem till öronen, som är dolda under fjädrar på sidorna av skallen.
Dessa fantastiska ögon – Andra än blinkar de inte kan flytta sina ögon. Owl ögon fixeras framåt, så när en uggla vill se något åt ​​sidan måste vända hela huvudet i den riktningen. En uggla har fjorton mycket flexibla halskotor. På grund av detta kan de vända huvudet 270 grader i endera riktningen, vilket är nästan en hel cirkel. I jämförelse människan har sju halskotor.
Ugglor är också färgblind. De ser allt i nyanser av svart och vitt.
De ser bättre på natten. På natten Stora Horned ugglor kan se ungefär hundra gånger bättre än människor kan.
De äter allt – Även om de stora Horned ugglor favorit livsmedel är gnagare och kaniner som de har varit kända för att äta skorpioner och skallerormar. En annan favorit mat skunk. De är inte besväras av skunk s lukt eftersom ugglor inte har en känsla av lukt. Stora Horned ugglor kan och göra få ner bytesdjur som vikt tre gånger mer än de gör. Den nordamerikanska berguv väger ungefär två och en halv pounds.
De kan ibland svälja sitt byte helt och senare spy pellets som består av ben, päls och andra oönskade delar av sin måltid.
De flyger tyst – Stora Horned ugglor, som de flesta ugglor kan flyga tyst eftersom ändarna av deras flygning fjädrar inte har barbules (de små krokar som de flesta alla andra fågelfjädrar har), när fåglarna flyger, är barbules gnugga ihop vad gör buller.
Storlek – Honorna är alltid större, vanligtvis cirka 20 procent större än hanarna.
En av de största ugglor i världen berguv kan bli upp till 27 inches lång och det är vingbredd är omkring 60 inches, vilket är dubbelt så lång som den ugglor höjd. För att bättre förstå vad ett vingspann på 60 inches innebär en genomsnittlig kvinnas längd 64 och en halv inches.
Flyg – Det berguv kan flyga upp till 40 miles per timme. Det är inte riktigt fort när man betänker att kungsörnar kan flyga dubbelt så fort.
Ålder – Stora Horned ugglor kan leva upp till 30 år
Räckvidd – de finns i varje amerikansk stat utom Hawaii. De är alla genom Mexiko och Sydamerika, med undantag för Amazonas eftersom vegetationen är för tät för fåglarna att flyga.
Stora Horned ugglor lever oftast och jaga i en kvadratkilometer territorium.

Vad är Adoptera en katt månad?
Behandling Ektoparasiter på kanin och illrar
Fem Vanliga Tandproblem hos hundar
Tips för att anta en äldre Golden Retriever
Pet Profil – Northern Pine Snake
Hur du kan börja träna din valp på rätt sätt
Hur bli av loppor med en inomhus / utomhus katt
Så du tänker på anta en Guinea Pig?
Akvarium Giants: vilka fiskar få enorma?
Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar
Labrador retriever: En stor familj hund och jaktkamrat

Leave a Reply