Internationell hemlösa djur Dag

Tack vare International Society for Animal Rights, höjer den tredje lördagen i augusti medvetenhet i världen om hemlösa djur och sällskapsdjur överbefolkning. På internationella hemlösa djur dagen Isar har ljusvakor, samlingar, promenader och mycket mer för att uppmärksamma problemet. Du kan begära ett paket för internationellt hemlösa djur dag här. Om du bara lära sig om internationella hemlösa Djurens dag, som jag, så här är några aktiviteter som du kan göra för att stödja orsaken.
Boka en tid för att ha ditt husdjur kastrerade och kastrerade.
Skulle det förvåna dig att 3 miljoner hundar och katter avlivas i skyddsrum i hela landet? De flesta gånger det är inget fel med andra djur än att födas till en familj sällskapsdjur. Det finns flera av dessa djur som förs dessa härbärgen än det finns människor som vill ta in dem som ett husdjur. Resultatet är 3 miljoner hemlösa djur som avlivas varje år.
För internationella hemlösa djur Day, vara en ansvarsfull sällskapsdjur ägare och bidra slut denna tragedi! Spay eller sterilisera ditt husdjur.
Volontär på din lokala djurhemmet
Djurhem är upptagna platser och kunde verkligen använda mer hjälp. Volontärarbete din tid för att hedra internationella hemlösa djur dagen kommer inte bara att hjälpa dem, men kan hjälpa dig också. Du får obligation och kärlek på de hemlösa djuren och de uppskattar och älskar dig tillbaka.
Sätt du kan hjälpa djurhem är oändliga. Du kan donera mat, rena burar, hålla kattungar, gå hundar eller fråga vad de behöver för hjälp. Jag är säker på att de kommer att vara glad att ha frivilliga hjälp. Jag har aldrig blivit avvisad.
Om du inte kan frivilligt tid på ett härbärge för internationell hemlösa djur dag, donera mat, nya utfodring rätter, borstar eller leksaker en underbar idé att stödja den lokala hemlösa djur.
Anta ett djur-ge ett husdjur ett hem
Om du kan och vill, är det bästa sättet att fira internationella hemlösa djur dag att göra vad jag gjorde. Att anta en hemlös djur kommer inte att lösa problemet med hemlösa djur över en natt, men det kommer att åtgärda problemet genom att ge en hemlös djur ett hem.
Detta är hur fick vår katt, Kadoosh. Han var en hemlös djur tills vi räddade honom från vår lokala djurhemmet. Eftersom han var kastrerad vi betalade en liten antagande avgift. De har kuponger att betala för spaying eller kastrering av antagna husdjur om de inte redan.
Erbjud dig att vara ett fosterhem för husdjur
En annan idé för internationell hemlösa djur Day är om du har i rummet, kan du erbjuda att vara ett fosterhem för hemlösa djur tills ett hem kan hittas för dem. Vissa skyddsrum erbjuder denna möjlighet. Det hjälper att lindra trängsel i skyddsrum och samtidigt spara en hemlös djur från att vara avlivas.
Stödja internationell hemlösa djur Dag något sätt du kan. Oavsett vad du gör, måste vi hitta ett slut på denna tragedi.

Att anta en checklista katt Supply: Är du Kitty redo?
Topp 10 Puppy Potträning tips
Människans bästa vän: En Ode till hundar
Allt om rasen: Atlas Terrier
Vad du ska göra när ditt barn ber för en häst
Hur mycket är en hane Calico Cat Worth?
Gyllene regler att köpa en Golden Retriever
Förstoppning, diarré, Husdjur och pumpor
Louis 16 Red Velvet
Hur att identifiera och behandla Rippling hudsjukdom i Cats
Välsignelse – En dikt

Leave a Reply