Information Om Min Pin

Ca 2 år sedan bestämde jag mig för att bli den stolta förälder till ett Min Pin. Innan jag bestämde mig för att köpa min Min Pin jag gjorde lite forskning för att ta reda på mer om denna hundras. Min Min Pin, Jax, har blivit en stor del av vår familj och vi behandlar honom som vårt barn. Jag har kontaktats av flera personer som är mycket curiouis och intresserade av att köpa deras egen. Det är mycket viktigt att se till att din livsstil är lämplig för denna hundras innan du får den. Ta reda på så mycket du kan innan du köper ett nytt husdjur. I det följande kommer jag att ge några av de uppgifter som jag fick reda på min Min Pin innan jag fick honom.
Min Pins är känd som kungen av leksaker. De kallas detta på grund av sin orädda, entergetic, nyfiken beteende. De kräver mycket uppmärksamhet och fast kärlek. A Min Pin är som att ha en todler, förutom att det aldrig växer upp. De kan vara väldigt lydig så länge de har en presistend ägare. Liksom småbarn, tenderar de att testa sina föräldrar för att se vad de kan komma undan med. Ju mer du skratta åt dem ju mer de missköter.
Många människor tror att min Pin är en nedskalad version av en Doberman. Men det är en blandning mellan en tax och italienska vinthund. Deras utseenden är mycket lik den Doberman s. På grund av deras likheter många människor föredrar den svarta och tan Pin färg min, men de kan också vara ett stag röd, roströd, eller ens choklad, blå eller fawn. Det är dock viktigt att komma ihåg att en blå eller fawn färg Min Pin är en färg som diskvalificerar dem om du visar dem på utställningar. Även blå och fawn färger kända för att ha hår och hud problem.
Min Pins är en mycket ren hundras. De har väldigt liten hund Oder. De kan ges ett bad en gång i veckan. Shedding är ett minimalt problem på grund av deras korta päls och storlek. Storleken på en min Pin varierar mellan 10 inches till 12 1/2 inches tall. De tycker inte om kallt väder, kan därför inte förväntas leva utomhus. De är hus / inomhus hundar! Jag köpte en jacka för att Jax släcks när det är kallt eller snöigt. De älskar mjuka sängar och gosa. De kommer också att krypa upp under en filt att sova.
Även om det finns många olika varianterna av hund livsmedel tillgängliga, många djurägare tenderar att mata sina klipp hund bord. Jag har varit mycket skyldiga till detta, särskilt när jag ser dessa sorgliga små ögon tigger om mat. Det är mycket viktigt att komma ihåg att det finns vissa livsmedel som hundar inte kan äta. Du ska aldrig ge dem ben eftersom de vassa ändarna på benen kan punktera magsäcken eller tarmen väggar. Benen kan också orsaka chockerande och tarm blockeringar. Ge aldrig ditt husdjur choklad. Den teobromin i choklad är giftigt för hundar! Alkohol kan också vara dödlig. Också aldrig ge dig min Pin, eller någon hund, lök, eftersom de kan vara dödlig också.
Liksom många nya föräldrar behöver en min Pin ägare till barn bevis eller hund bevis deras hem. De är mycket nyfikna djur och bör behandlas som vi skulle behandla småbarn. De gillar att komma in i saker på grund av Thier nyfiken natur. De kräver mycket uppmärksamhet, kärlek, omsorg och en fast NEJ behövs ibland.
Min Min Pin, Jax, har blivit en del av min familj. Han är som att ha ett andra barn. JAX är barnet i vår familj. När folk frågar min son om han har några syskon säger han, ja, en fyra ben bror som betyder allt för oss. JAX är mycket lekfull och kul. Han är väldigt beskyddande av oss och kan vara lite aggressiv på skällande när han är runt konstiga människor. Jag är fortfarande lära ny information om min Min Pin, men jag njuta av varje sekund med honom och skulle inte byta honom för allt i världen.

Rider uppträdande på Rides Horse Trail
Välja en avelstjur för din dikor
Mata din valp
Sanningen om hundar från valp mal
Love Warrior
Central Florida Animal Skafferi
Välja det perfekta namnet för din hund
Sanningen om Oroande
Lite historia och fakta om American Paint Horse
Dog Run Bully (aka Jerk)
Guide till bästa hund livsmedel för små raser

Leave a Reply