Information för att hjälpa ditt husdjur Sitter

Resa, oavsett om nöje eller i affärer, kan vara en stressig tid för djurägare. Detta beror vanligtvis på att de behöver fatta ett beslut om vad de behöver göra med sina husdjur när de är borta. Under de senaste, djurägare helt enkelt ut tillräckligt sällskapsdjur och vatten för att förhoppningsvis räcka hela tiden de var borta. Ibland en granne eller vän skulle sjunka med och kolla på husdjur, eller åtminstone kontrollera att de hade tillräckligt med mat och vatten för att hålla ett par dagar. Lyckligtvis, särskilt för husdjur, i dag är det annorlunda. Idag kan djurägare hyra en hundvakt, som kommer att komma till sällskapsdjur ägare hem och ta hand om djuret, enligt ägarens önskemål. Denna person kommer vara beväpnad med den information som framgångsrikt hand om sällskapsdjur i ägarens frånvaro och att göra hälsa beslut om behov skulle uppstå.
Djurägare som anställer en hundvakt gör ett klokt beslut, ett som kommer att hjälpa till att hålla sina husdjur friska och bekväm medan de är egna resan. Men det finns flera saker som sällskapsdjur ägare måste göra för hundvakt så att de kan göra det bästa jobbet man kan för sällskapsdjur ägare och för husdjur som de tar hand om.
En av de första saker som ett sällskapsdjur ägare bör göra när de förbereder sig för sin resa är att ta sina husdjur till sin veterinär (VET). Denna resa till veterinären är att uppmärksamma veterinären ägarens planer på att resa, att kontrollera och se till att djuret är friskt och att vidta åtgärder med veterinären ifall det hundvakt behöver ta sällskapsdjur in för att se veterinären för en medicinsk situationen. Denna resa bör inkludera betalningsarrangemang bör veterinären tjänster att behövas och diskutera vissa situationer med veterinären bör deras tjänster behövs när sällskapsdjur ägare är bortrest.
Den sällskapsdjur ägare bör också skapa en lista över nödvändig information för hundvakt. Denna lista kommer att behöva innefatta kontaktinformation för sällskapsdjur ägare, inklusive telefonnummer där de kan nås eller till och med en destination nummer som hotellet namn och nummer där de vistas. En alternativ antal någon som kanske kan kontakta ägaren skulle också vara en bra idé, såsom makens nummer eller en släkting nummer. Veterinären namn, telefonnummer och adress bör också ingå.
Efter att ha kontrollerat att hundvakt kan kontakta sällskapsdjur ägare hela tiden, bör sällskapsdjur ägare varna hundvakt till annan relevant information om sällskapsdjur. Detta skulle inkludera djurets dagliga rutin med, måltid tid dagliga promenader och rutiner läggdags. Den hundvakt bör också uppmärksammas på vad som sällskapsdjur och / eller snacks djuret kommer eller kan ha om de kör korta medan sällskapsdjur ägare är bortrest. Mediciner som husdjur tar bör också anges, liksom dosen och när de ska få medicin.
Den hundvakt måste också vara medvetna om veterinären att hunden ska tas till om något uppstå när de är borta. Det skulle inte skada att skriva ner veterinären namn, adress och telefonnummer igen, tillsammans med vägbeskrivning till kliniken ska hundvakt inte känna till var den är belägen. Den sällskapsdjur ägare bör diskutera vad de förväntar sig hundvakt att göra om de beslutar att en resa till veterinären är nödvändigt. Denna diskussion bör omfatta vilka längder bör tas hos veterinären kliniken, såsom akut kirurgi, etc. Dessa önskemål sällskapsdjur ägare redan borde ha diskuterats med veterinären vid före resan veterinären besök liksom. Helst ska det sällskapsdjur ägare kontaktas och kommer att ha tid att göra dessa diskussioner själva, men bara i fall de inte då hundvakt vet vad de ska göra. Den hundvakt bör också informeras om vad man ska göra om djuret avlida medan de vårdar den. En del djurägare kan önska för deras husdjur ska kremeras och askan kvar i deras hus. Förhoppningsvis är detta en begäran att hundvakt slipper genomföra.
Andra saker som sällskapsdjur ägare kan göra för att djuret sittupplevelse bättre är att informera hundvakt till favoritleksaker, regler koppel, mikrochips eller tatueringar som kan vara viktigt om sällskapsdjur försvinner liksom med de senaste bilder av husdjur Incase de går vilse. Det kommer också att vara viktigt för hundvakt att vaccinera bevis för varje husdjur också. Det kan också vara en bra idé för ägaren att lämna ett brev om att bemyndiga hundvakt för att få läkarvård för sällskapsdjur i ägarens frånvaro.
En sak som djurägare samt sällskapsdjur sitters måste inse är att oavsett hur bra tid borta från djurets ägare har planerats kommer djuret fortfarande inse att de är separerade från varandra. Detta kan orsaka djuret lite stress som hundvakt har ingen kontroll över, oavsett hur hårt de försöker eller hur bra vård är att de har lämnat.

En guide till kattleksaker
Graduation Day är här
Hur man sparar pengar genom att göra din egen hund leksaker
Hur du håller din hund säkert, varm och torr på vintern
Cat adoptionsbyråer i Greenville, South Carolina
Roliga dikter: Den osynliga OS – Vinnaren tar allt
De underverk i Calico – vetenskapen till varför de ser ut som
Lionhead kanin: Relativt New House-hold Pet
Varför ska du Adoptera din nästa husdjur från ett härbärge
Fem skäl varför du ska hålla din hund hemma
Viktiga steg i Puppy Health Care

Leave a Reply