Inbrott din nya valp: Ett enkelt och stress fri metod

Vi har haft några olika valpar nåd vårt hushåll med sin närvaro under åren. Några stora och några små, hade varje olika personlighetsdrag och fåniga fel. En sak de alla hade gemensamt var dock det sätt på vilket de var rumsren.
Tanken på en låda eller kennel skickar omedelbart skuldkänslor eller tankar grymhet genom medvetandet hos många. I verkligheten hundar är DEN djur, och användning av en låda eller kennel skapar ett utrymme för din valp som är hans eget kassaskåp, lugnande och avkopplande. Valpen behöver detta utrymme både diffusa när du är stressad och vinna förtroende. Det är också ett utrymme som han vill att hålla ren. Därför ytterligare ett skäl till att använda kenneln att housebreak. Med hjälp av en kennel att housebreak kommer att spara arbetet att ständigt följa din valp runt huset och försökte fånga olyckor innan de inträffar.
Det grundläggande konceptet här är fångenskap till en plats valpen vill hålla rent, så att han lär sig hur man håller den tills du ger kommandot att gå potta. Det är viktigt att du är konsekvent med denna metod i minst 2 veckor, så valpen kan lära rutinen du vill att han ska ha. Det är lätt att komma runt ditt schema om du arbetar utanför hemmet eller har en familj att ta hand om annat. Till att börja, hitta en kennel som är precis tillräckligt stor för valpen att lägga på sin sida med benen utsträckta (som om han stod). Anledningen till detta är att valpen inte har extra utrymme för att hitta en hörn till jord och en att sova. Om du har en stor ras, kan du få en stor kennel och partition det till den storlek du behöver. Därefter bestäms rutin du vill att din valp ska ha. En viktig punkt att komma ihåg är att du inte bör begränsa valpar (ca 8-12 veckor gamla) i mer än 2-3 timmar åt gången. Om den lämnas längre, kommer de säkerligen jord. Du kan använda denna metod, men att bygga upp fångenskap till 4-6 timmar åt gången om du arbetar eller kommer att vara ute för dagen.
När du har din kennel, är det dags att börja! När du vaknar upp med din valp på morgonen, omedelbart föra honom utanför till platsen du vill att han ska potta, och berätta för honom att gå pott. Se till att belöna honom för att gå potta! När han är klar, ta honom att äta och dricka. Du kan spela med honom i ca 10-15 minuter efter att ha ätit sedan upprepa potta procedur. Ta honom igen och placera honom i kenneln för ungefär en timme till 90 minuter. Ta honom utanför för Go Potty omedelbart när de lämnar kenneln, bär honom om du måste. Återigen, ta en drink, kort spel, utanför igen, sedan en annan längre period i kenneln.
Upprepa proceduren hela dagen, utfodring 3 små måltider, morgon, middag, kväll. Planering måltider kommer att hjälpa dig veta när valpen kommer att behöva gå ut. Det är viktigt att när du inte direkt arbetar med valp-utfodring, utbildning, spel etc. – att han är i sin kennel. Fortsätt att göra detta i minst två veckor, förlängning av kennel period varje dag eller så, som arbetar upp till 4-6 timmar. Kennel valpen hela natten medan du sover, men låt honom om han måste gå.
Så småningom valpen lär att han går ut för att gå pott när han lämnar kenneln, innan han kan äta, spela eller vandra. Du kommer att vara mindre stressade veta att du minimerar olyckor inne i ditt hem, spara dig sanering tid och mattan räkningar schamponering! Valpen i sin tur kommer att lära sig att han måste hålla det, och att han måste vänta på att du ska berätta för honom att gå pott. Han kommer att ha en ren den och de Smarts att berätta för dig när han behöver gå ut!
Om du behöver mer information om valp rumsren eller andra metoder, typ valp rumsren i önskad sökmotor på Internet.
Lycklig inbrott!

Skötsel av Parrot: hitta rätt Cage och tillbehör
5 skäl ska du inte ta din hund att arbeta
Allt om att behandla kattloppor
Haltering ett föl
Hålla Hamster från att bli uttråkad
Bokrecension: Akvarium Bruksanvisning, av Gina Sandford
Lär din katt Använda toalett
Vanliga hälsoproblem i stora hundar
Hur man introducerar en valp till en Crate
Tips om hur man vårdar för din valp
Vård av Beta fisk: AKA Siamesisk kampfisk och varför skulle du vilja en ändå?

Leave a Reply