Iller ut Fakta att välja din iller

Djuraffärer kanske inte det bästa stället att få din iller. Många av barnet illrar i djuraffären skildes från sina mödrar för tidigt och kommer att få sociala problem. Den bästa chansen du har för att få väl socialiserade illrar är från en lokal uppfödare. Du hittar annonser för uppfödare i din klassificeras lokala husdjur finns det en större chans att de har tillbringat rätt mycket tid med sina mödrar och har socialiserade något till människor.
Du kan också överväga att anta en iller från en lokal kvinnojour. Illern kan vara lite äldre, men det är mer sannolikt att kattlådan utbildas och nyp utbildad. Kostnaden för antagande kör du mellan $ 50 och $ 100 dollar medan anta ett kit iller från djuraffären kommer att kosta dig minst en $ 150,00. Vissa kvinnojour Illrar kommer att ha haft deras bur och Hängmatta donerade också. Om detta är första gången för att äga en iller anta ett skydd iller kan vara ett sätt att underlätta i iller ägare. Shelter illrar kommer också att vara en känd mängd och du kommer att veta om de kommer att gå vidare med din katt eller inte.
Illrar lever i genomsnitt 5-9 år. Unga illrar kit måste kattlådan utbildas och nyp utbildad. Många äldre illrar kan ställas in deras sätt (som en tendens att bajsa i mitten av golvet när nervös. Fortfarande medelålders illrar kan göra stora följeslagare även om du inte kan njuta av deras sällskap så länge.
Generellt kvinnliga illrar är mindre än manliga illrar (1,5 till 3 pounds) Man illrar tenderar att vara mindre aggressiv när kastrerad. De genomsnittliga (2,0 till 5 £). Annat än storlek, disposition av en iller inte bygger på kön. Om du köper en ung iller bör vara minst 8-10 veckor innan du tar dem hem. En gosig iller kit är sannolikt att indikera en framtida soffpotatisar och ett mycket livligt iller kommer säkert att terrorisera din katt i många år framöver.
Iller kost är oerhört viktigt. Du kommer att bli överväldigade av den mängd färdiga iller kost den tillgänglig. Vissa uppfödare kan inte garantera hälsan hos sina byggsatser om du inte följer den angivna kost uppfödaren. Det är bäst att enkelt fortsätta dieten satsen har varit på när du tar satsen hem. Du kan också fråga vad kosten i djuraffären eller skydd har utfodring äldre illrar. Det är bäst att inte ändra sin kost om möjligt.
Om du måste ändra mat ser ut för ett livsmedel som är mycket hög i protein. Om illern bajsar oavbrutet och äter non stop chansen att maten inte ger tillräckligt hög kvalitet näringsämnen. Illrar behöver inte konsumera så mycket hög livsmedelskvalitet protein som de gör billigare märken som de kan äta mindre och få den näring de behöver. Även när du gör en övergång till en högre livsmedelskvalitet börja med endast 25% av den nya maten och under loppet av dagar sakta ersätta den gamla maten med den nya. Övergång mat för snabbt kan leda till att Ferret har rinnande bajs, och leda till en resa till veterinären. Illrar som hundar och katter hålls bäst inomhus. Gillar katter och hundar bör de ha valpsjuka och rabies skott någon gång innan de är sex månader gamla. Illrar kan njuta av friluftslivet som våra andra husdjur på koppel. Särskild försiktighet bör iakttas när man går din iller i ett område där hundar är närvarande, om du tror att en hund kommer att vara aggressiva mot din iller på minsta sätt plocka upp din iller och huvud ut av skador sätt. Illrar är ett utmärkt komplement till de flesta hushåll och när du har en du kommer att vara ansluten.

Är en hund rätt för mig?
Symtom på infektioner i urinblåsan i Cats
Samarbeta med grupper Dog Rescue
Nuheart Hjärtmask Medicin
New Age Hundfoder: California Natural Hundfoder
Finns Hybrid Vigor i Labradoodles och Goldendoodles?
Massera Hundar
Den bästa Dog Breed för din personlighetstyp
En titt på pyometra och chock i hundar
Hur man uppfostrar en Betta fisk
Hund Attack skyllde på ras

Leave a Reply