I försvar av Chained hund och ägare

Nämn en hund som är kedjad och folk hoppar ner i halsen och hoppa till alla typer av slutsatser. Denna artikel är att försvara en hund som är kedjad. En kedjad hund behöver inte vara ett fängelsestraff. En kedjad hund kan faktiskt vara bra för hunden, eftersom alternativet kan mycket väl vara död!
Jag arbetade på en fabrik och märkte en svart, ganska stor valp sprang omkring på bryggan. Ingen visste vem ägaren var, men valpen var faktiskt nära att bli överkörd av lastbilar och lastbilar gaffel. Så är den barnlek att jag alltid är runt hundar, tog jag honom med mig hem. Vi bodde bara ett par miles från fabriken och jag berättade för alla där hundens ägare kunde hitta oss.
Vi bor på en gård. På den tiden hade vi 3 andra hundar och gott om utrymme. Vi hade också höns. Valpen var inte ur bilen 15 minuter innan han hade sin första kyckling! Jag skällde och disciplinerad valpen endast att ha honom upprepa åtgärden 3 gånger. Jag gick till och med så långt som att knyta en död kyckling på halsen. Nu kan detta verka för alla andra som gör det, men det är inte för mig. Hunden har inte lära sig något och jag var grossed istället för hunden.
Den svarta valp, som heter Strumpor, var avsedd för en kedja för att hålla honom från kycklingar och andra djur. Det var 9-10 år sedan och när jag skriver detta, är Strumpor på kedjan. Ingen påstod aldrig valpen som har vuxit till en stor hund.
Vissa människor tycker inte om Strumpor är kedjad eftersom de säger en hund behöver sin frihet. Om Strumpor har sin frihet, en katt, kommer kitty eller kyckling förlorar deras liv. Vi har provat många gånger under åren för att lämna strumpor av hans kedja och dör någon. Det är verkligen inte hans fel. Du kan titta på denna hund kamp med sig själv. Han vet bättre. Och ändå, överväldigar lust honom och han biter något alltför hårt.
Denna stora hund ser ut och fungerar mycket hotfull medan kedjad. Han hoppar och skäller på människor eller djur som han inte känner. Låt honom kedjan och största klagomål är att han vill vara en knähund. Strumpor är avstängd hans kedja. På morgonen är han av sig sin kedja för att göra sysslor och kolla in de 12 tunnland han delar med oss. På natten han får ut i timmar och får kedjad när ingen kommer att vara utanför med honom. Strumpor är en glad hund och i bra form för sin ålder.
Var skulle Strumpor vara om han inte lägga tid på kedjan? Först av allt skulle vi inte kunna hålla honom. Hur många gånger skulle denna hund föras tillbaka till ett härbärge för att döda någons katt? Eller skulle någon bry sig om att föra honom tillbaka? Kanske bara döda honom?
Om livet var perfekt, skulle Strumpor vara som Daqs och vara fri. Men det är inte perfekt. Strumpor älskar livet och han älskar oss, särskilt mamma! Han gör sitt jobb på kedjan och av. Han är den bästa vakthund i världen. Han låter oss veta när något inte är vanligt utanför. Strumpor är väl utfodras och har en hundkoja. Han har uppvärmt vatten på vintern och tillbringar stormar i garaget. Han har en hundkoja och hö rack och oftast en pickup att sova under och bli skuggad av. Hans kedja är lång och det är rutin han vet.
Ibland är det antingen en kedjad hund eller en död hund. Alla kedjade hundar har inte samma liv. Missbruk av kedja en hund inte kan tolereras. Och måla alla kedjade hundar och deras ägare med en borste bör inte tolereras heller.

Hur man handskas med din hund är rinnande
Säger adjö till ditt husdjur
Pedi Paws: En översyn av en populär Som sett på TV Produkt
Ge din katt ett känt namn
Tio enkla tips till Camping med din hund
Skötsel av din äldre hund
Guinea Pig: Är det husdjur för dig?
Film Primer: Couples Retreat
Varför Undvik Katt Operera bort klorna
Roliga aktiviteter för barn: hur man gör Stilts från kaffeburkar
Bad katt beteende

Leave a Reply