Husdjur och värmeslag

Värmeslag kan döda ditt husdjur i några minuter. Hur berätta om ditt husdjur lider av värmeslag? Akut, flämtande snabb, dreglande, svaghet eller ostadiga rörelser, ögonen kommer nästan verkar bukta ut, ser enormt. Ditt husdjur kan verka skrämda också. Första få dem i solen eller höljet de befinner sig i. Börja sedan kyla ner dem genom att hälla kallt vatten över dem. Försök att få dem att ligga ner så att du kan få kallt vatten på bar hud områden, såsom magen och låren. Kör kallt vatten över munnen. Om du har några isbitar praktiskt Lägg till en kanna vatten för att långsamt hälla över magen eller använda det med våta trasor.
Om du använder en slang vara säker på att kallt vatten tränger in i pälsdjur och når huden.
Du måste släppa djuren temperaturen ner till 104 eller lite lägre. Stoppa nedkylningen när temperaturen är 103 grader, vill du inte det lägre än så.
Transportera ditt husdjur till djuret kliniken i en luftkonditionerad bil så snart som möjligt.
Om ditt husdjur temperatur 107 grader kan det dö, så att inte fördröja kyla ner honom. Om du kan transportera och kyla på samma gång göra det. Vid 107 grader ditt husdjur förmodligen inte kommer att kunna gå eller stå på egen hand.
Ta ditt husdjur till kliniken som ska checkas ut även om värmeslag var mycket liten.
De måste kontrolleras för njursvikt och andra tillstånd som orsakas av värmeslag.
Skydda ditt husdjur från onödig exponering för värme. En stor hund kvar i en bil i 10 minuter, med utetemperatur på 70 grader kan höja temperaturen inuti bilen tillräckligt för att orsaka värmeslag. Om det är fuktigt Detta väcker djuren riskerna också.
Ta aldrig ditt husdjur med dig om de måste vänta i bilen.
Om du fastnar i en trafikstockning hålla luftkonditioneringen igång om möjligt om inte rulla ner alla fönster och gå av den överbelastade vägbanan så snart som möjligt.
Om ditt husdjur går för en bil åktur med dig, inte ens en kort en, ta kallt vatten längs ifall du blir försenad. Bästa sättet att hålla vattnet kallt för ett husdjur är en liten igloo, fylla den med is och tillsätt kallt vatten. Den isolerade igloo håller vattnet kallt ganska länge. Det kommer också att hålla den från att spilla när de lämnar din hund att dricka. I nödfall kan du använda kallt vatten för att kyla ditt husdjur också.
Har ditt husdjur ett sätt att svalka sig under dagen medan du är på jobbet eller borta från hemmet?
Finns det gott om skugga där de kan få ut av direkt solljus?
Om du inte har träd att ge skugga rigga upp en nyans duk för att ge en sval plats för dem. Du kan också köpa en mister slang som är antingen en enda mister eller en som har flera luftsprutor och använda detta för att kyla ett område ännu mer. Kör slangen med mister över till det skuggade området, placera den ett par meter över marken eller mer så att det sprutar ut över det skuggade området.
Även om ditt husdjur inte gillar att bli blöt detta ljus imma inte kommer att skrämma bort dem. Det är inte tillräckligt med vatten för faktisk larm ditt husdjur.
Att placera en liten barns hårdplast pool i skuggan är ett annat sätt att kyla dina husdjur. Fyll den med kallt vatten varje morgon och ganska snart kommer du att se din hund kliva in i den. Det kan ta dem en stund innan de kommer att lägga i det men de kommer plaska runt i vattnet svalna.
Katter är inte kända för att spela i vattnet brukar men de kommer. Den lilla pool med en flytande leksak för mycket att motstå. Så är en damm med fisk, men du förmodligen inte vill att din katt få din fisk, så ge dem en annan vattenkälla att spela i.
Det bästa sättet att vara säker på ditt husdjur förblir sval är att jämföra sitt område som i ett litet barn.
Skulle du lämna ett litet barn i området ditt husdjur är i under den hetaste delen av dagen?
Ett sätt för ditt husdjur svalna precis som du skulle göra för ett barn och då bör de vara bra.
Ovanstående förslag är alla de som jag har använt och rekommenderat till vänner och har visat sig fungera mycket bra.
Dr L. Sigdestad, DVM av Loma Linda Animal Hospital i Kalifornien som Värmeslag information för den här artikeln.

The Joy of rädda ett liv Thru Shelter antagen
Varför ska du ha din husdjur mikrochip
5 Vanliga Urinary Tract problem hos hundar
Atlanta Thrashers Hockey förtjänar en chans
De Nesting Platser för fåglar
Bästa Utomhus Hundraser – Beskrivning och egenskaper
Köpa din första häst
Allt om rasen: Cimarron Uruguayo
En titt på Working elefanter
Frågor du bör ställa innan du väljer en ny hund Groomer
Direkt från hästens mun: Tips för korrekt Equine Dental Care

Leave a Reply