Hus Breaking Envisa Hundar

Hundar kan behöva rumsrena eftersom de kan ha en beteendevetenskaplig problem eller kanske aldrig varit rumsren. Om din hund har ett medicinskt problem som orsakar inkontinens, ingen mängd inbrott kommer att fungera. Om du märker din hund har inkontinens problem, bör du ta honom till veterinären omedelbart. Om du vet att hunden inte har varit rumsren eller hunden att eliminera inne i huset på grund av ett beteendeproblem, behöver du inte ta det till en veterinär, måste det bara vara rumsrena.
Kläm koppel till din hund halsband och knyta kopplet till bältet. Du måste lära dig att läsa hundens signaler så att du kan ställa honom att lyckas. Att ha hunden kopplad till dig hela tiden gör att man uppmärksamma hunden och hans beteende. När han börjar få antsy eller försöker lyfta benet ta honom utanför omedelbart.
Ta hunden utanför varje halvtimme (för en liten hund) till 2 timmar (för en stor hund) om han inte verkar visa tecken på att vilja gå ut. Stanna utanför med honom (utan att behöva lämna honom ansluten till dig om du har en inhägnad på gården) tills han eliminerar. Håll en handfull godis i fickan. När han gör sin verksamhet utanför, behandla honom omedelbart.
Sätt tillbaka hunden till koppel och koppel till bältet en gång inuti. Upprepa steg 2 för minst en vecka. I slutet av veckan, låt hunden att släppas lös från dig, men bara låta honom vara i samma rum du befinner dig i. Håll ett öga på honom. Du kommer fortfarande att behöva ta ut honom på tidsintervall som föreskrivs i steg 2. Om hunden kan gå hela dagen utan att göra ett misstag, lägga lite tid att intervallen på nästa dag. Lägg 10 minuter för en liten hund till en halvtimme för en stor hund. Varje dag finns det inga misstag, lägga tid. Du bör inte låta tiden överstiga 5:55 timmar.
Under natten, hålla hunden crated. Lådan ska vara precis tillräckligt stor för hunden att stå upp och vända. De flesta hundar kommer inte att eliminera där de sover om de inte är i en stor plats och kan ligga ner på den motsatta änden av röran.

Hur ta hand om din häst under vintern
En titt på en arbetsgrupp Horse Farm
Katt Morrande Två sätt att hantera det
Life Lessons Min katt har lärt mig
Steg för steg guide att anta en katt
Känslig mage hos hundar
Spara pengar på Pet Supplies
Tips för att namnge din nya valp
Bästa husdjur för små barn
Jag trodde att det upp
Cat Kroppsspråk

Leave a Reply