Hur väl känner du din katt?

Hur väl känner du din katt? Är det ens möjligt att veta din katt? Ja, men det kräver lite hårt arbete från din sida. Katten måste göra någonting alls, men då det är vad katter gör.
Katter behåller många av sina instinkter från deras vilda förflutna. De är inte stora katter som lejon och tigrar. De är små så att deras instinkter är utformade för överlevnad bland större rovdjur liksom för överlevnad själv.
Domesticerade katter, när de var vilda, jagades och jägare.
Du katt hudar. Det döljer att spela. Det döljer när den är rädd. Dess naturliga instinkt uppmuntrar gömmer sig. Kom ihåg att redan nästa gång du ser hela huset för att försöka hitta din katt, kan inte, och då verkar ur tomma luften. Din katt kommer att hitta platser att sova där det är dolt och säkert från skada, även om det inte finns någon möjlig skada runt den. Att de vilda förfäder.
Din katt är nyfiken. Det ständigt kolla sin omgivning, letar efter förändringar och se till att bekanta objekt är där de hör hemma. Stenar, kullar och träd rör sig inte för den vilda katten. En katt behöver lugna sig om sin omgivning, att hitta pålitliga gömställen, hitta mat och vatten och en plats att kull.
Din katt kommer att förstå sambandet mellan ägare och husdjur. Det kommer att upptäcka att vissa verksamheter, vissa åtgärder, ger en belöning. En vild katt kan lära sig att vila nära ett spel spår. Din katt kommer att lära att om det klättrar över dig i sängen på morgonen, kommer du få mat i sin skål.
Har din katt kom allt du en gåva? Det är hög beröm från en katt. I naturen, katter jagar för familjen. När din katt ger dig som cricket eller mus att fångas, är det som talar om att du är familj.
Många katter är mycket högljudd. De lär sig att från dig. Du pratar med dem och andra människor. Vilda katter gör ljud för att varna för fara, att utmana för en kamp, ​​att ringa till kattungar. Men eftersom tystnad är en överlevnad fråga vilda katter är inte så högljudd som domesticerade sådana. Din katt vocalizes att du gör, och eftersom det har lärt sig att vocalizing få dig att göra saker som man vill.
Din katt har känslor. Som du ser det, kommer du att se det lekfulla, glada, orolig, krävande, och andra. Kan du se hur din katt känner i sin ansiktsuttryck? Säger hur din katt närmar dig hur det känns? Katter döljer inte sina känslor så att din studie av din katt bör hjälpa dig att förstå dem ganska lätt.
Hur väl känner du din katt? Du bör lära känna den. Det kommer att berika relationen, det band som ni två delar. Kom ihåg att ditt lilla kisse var en gång vild och det fortfarande fungerar som det ibland.

Fördelar och nackdelar med metoder loppor
Portugisiska Vatten hund gör ett bra husdjur
Bästa hundar för allergiker
10 “x 8” viktorianska hund Kennel Kit
En ny besökare – Del 3
Family Hundraser: Välja en Mellow ras för din familj
Hur man tränar en katt att använda kattlådan
Hjärtmaskar i katter och hur man behandlar dem
Loppor och fästingar: en mardröm för husdjur och Du
Hur Coax en Foster katt att äta
Några fördelar och nackdelar med att äga Miniature Hundraser

Leave a Reply